Pagina wordt geladen ...
zoeken

Internet marketing

Internet en marketing vormen belangrijke aandachtspunten voor uw bedrijf. Alleen bedrijven met een effectief en doeltreffend internetmarketing beleid lopen voorop in de markt. Dotsolutions is gespecialiseerd in internetmarketing en biedt de modernste producten en laatste trends. Wat betekent dat concreet voor uw bedrijf? Dotsolutions biedt het concept, uw bedrijf grijpt de kansen!

Digitale mailings

internet marketingHet verzenden van mailings is een moderne vorm van direct marketing. U verstuurt via uw klantdatabase eenvoudig al uw klanten een mailing. Zo communiceert u doeltreffend en snel met uw doelgroep. Wij bieden u de software, opmaak en kennis. U bereikt uw klanten met één klik op de knop!

Internet marketing consultancy

Ziet u kansen in de markt, maar heeft u moeite om uw doelgroep op de juiste manier te bereiken? Wij geven u advies over de mogelijkheden van internet marketing. Het creatieve proces uit handen geven? Ook dat nemen wij graag van u over.

Banner advertenties

Uw doelgroep beter bereiken? Door gebruik te maken van aantrekkelijke en doelgerichte banners attendeert u potentiële klanten op uw dienst of product. Wij ontwikkelen moderne banners die uw boodschap helder op het internet communiceren. Zo trekt uw website eenvoudig en snel uw gewenste doelgroep.

Versterk uw marktpositie met internetmarketing!

Onze internet marketing is professioneel, doeltreffend en afgestemd op uw wensen!

Interesse? Wij maken graag tijd om, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin google plus facebook

Algemene voorwaarden, Sitemap, Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel