contact

Webdesign

Wij ontwerpen professionele websites waarbij de gebruiker centraal staat. Doordat wij de nieuwste webdesign ontwikkelingen bijhouden, zorgen wij altijd voor een up-to-date webdesign.

Met een goed webdesign staat of valt een website. De vormgeving zorgt voor bijvoorbeeld voor herkenning bij uw (potentiele) klanten. Niet alleen het uiterlijk van een website is belangrijk, ook de functionaliteit van een webdesign moet gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoekers. De website kan er wat betreft vormgeving wel visueel mooi uitzien, als de bezoeker er niet mee kan werken en niet kan vinden waarnaar hij op zoek is dan ben je mogelijk de klant al kwijt.

Ontwerp in uw huisstijl

Een website is uw online visitekaartje. Door het webdesign uit te voeren in uw huisstijl kleuren in combinatie met uw logo wordt u ook online herkenbaar voor uw klanten. Daarnaast zorgt kleurgebruik in het webdesign er voor dat belangrijke items uitgelicht kunnen worden die hierdoor meer opvallen en mogelijk interessant zijn voor uw bezoekers. Een website wordt namelijk binnen enkel seconden beoordeelt door een bezoeker of deze wel interessant genoeg voor hem is.

De functionaliteit van een design

Uitgangspunt van het ontwikkelen van een website begint met de functionaliteit van een design. Vooraf dient nagegaan te worden hoe een bezoeker navigeert binnen de website.

  • Waar wordt de menubalk uitgeschreven?
  • Waar bevindt zich het bedrijfslogo?
  • Waar worden de producten en/of diensten? Direct op de homepage of elders binnen de website?
  • Hoe kan een bezoeker middels 1 klik contact opnemen?
  • Is er een koppeling met social media zoals Facebook, Twitter of LinkedIn waar de bezoeker direct naar toe wordt verwezen?

Deze vragen moeten eerst beantwoord worden alvorens er overgegaan wordt op het vormgeven van een goed webdesign.

Gebruiksvriendelijk

webdesign voorbeelden

Een webdesign wordt ontwikkeld voor de bezoeker van uw website. Daarom proberen wij elk webdesign op een zo gebruiksvriendelijke manier in te richten. Een goed webdesign helpt een bezoeker zo snel mogelijk iets te vinden. Daarnaast zorgt een goed webdesign van een webwinkel voor betere verkopen. Overzichtelijke pagina´s en navigatie is van cruciaal belang bij het maken van een goed webdesign.

2 seconden regel

Onderzoek heeft uitgewezen dat een websitebezoeker binnen 2 seconden bepaalt of een website interessant genoeg is om te blijven plakken. Een webdesign moet een bezoeker dus binnen 2 seconden overtuigen.

Webdesign voor de doelgroep

Ieder mens kijkt met een eigen visie naar een website. Voor u is het interessant om te weten hoe uw doelgroep naar uw website zal kijken. Wat wilt u met uw website bereiken? Welke uitstraling moet de website hebben? Een goede website ontwikkelen, begint met het bepalen van de doelgroep tot een artistieke en functionele samensmelting van webelementen in het ontwerp.

U weet alles over uw doelgroep. Wij hebben een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites. Wij luisteren goed en vertalen dat in een passend webdesign.

Wilt u meer weten?

Dat kan! Neem dan gauw contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij een gezamenlijke inventarisatie. Daarna verzorgen wij binnen 2 werkdagen een offerte op maat.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin google plus facebook

Algemene voorwaarden, Sitemap, Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel