Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website optimalisatie

Heeft u een bestaande of een nieuwe website, maar levert deze niet het beoogde resultaat zoals bijvoorbeeld meer bezoeken of leads?

Om meer uit uw website te kunnen halen, moet u regelmatig website optimalisatie toepassen. Door de web statistieken te analyseren kunt u nagaan waar de struikelblokken zich bevinden binnen uw website en de conversie optimaliseren.

Optimaliseren door Google Analytics

Door de statistieken van uw website te raadplegen en te analyseren middels Google Analytics kunt u goed zelf uw website optimaliseren. Uit de statistieken kunt u bijvoorbeeld opmaken waar uw bezoekers vandaan komen, maar bovenal op welke pagina zij de website verlaten. Bekijk deze pagina eens goed!

  • Is de content wel voor de juiste doelgroep geschreven?
  • Bevat de pagina één of meerdere call-to-action buttons?
  • Zijn er op de pagina wel de juiste zoekwoorden gebruikt?

Dit zijn een aantal vragen die u uzelf kunt stellen bij het analyseren van een webpagina. Wanneer het antwoord nee is, dient u uiteraard deze pagina te optimaliseren door bijvoorbeeld nieuwe teksten te schrijven.

Hoe gebruiksvriendelijk is uw website?

Gaat u wel eens na hoe gebruiksvriendelijk uw website is? Wanneer een bezoeker op uw website komt en niet eenvoudig kan navigeren naar de gewenste informatie, zal hij uw website snel verlaten. Door het gebruik van een zoekfunctie maakt u het voor uw bezoeker al gebruiksvriendelijker en zet het hem aan om op uw website te blijven. Door het design van uw website te optimaliseren, kunt u dus meer resultaat halen.

Website optimalisatietools

Gebruik website optimalisatietools om na te gaan of uw website wel goed functioneert. Bevat de website broken links? Hoe goed scoort een bepaalde zoekterm die u toegepast heeft in een tekst en zijn de backlinks naar uw website wel van relevante waarde? Een aantal optimalisatietools zijn zelfs gratis dus waarom zou u er geen gebruik van maken?

Onze optimalisatie kennis

Wij optimaliseren graag uw website voor u. Door onze kennis op het gebied van o.a. zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie kunnen wij er voor zorgen dat u goed scoort met uw website. Wilt u meer weten over website optimalisatie of wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin google plus facebook

Algemene voorwaarden, Sitemap, Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel