Pagina wordt geladen ...
zoeken

Adverteren op RegioHoogeveen

Haal meer uit uw bedrijf en start met adverteren op RegioHoogeveen.

contact opnemen

Uw advertentie in een maand aan ruim 165.000 personen tonen?

Dit is te behalen door te adverteren op de populaire nieuwssite www.regiohoogeveen.nl! Per dag zal uw advertentie 2000 keer worden weergegeven. Door dit grote bereik is deze manier van adverteren een stuk effectiever dan offline adverteren.

Meer bezoekers op uw website

Doordat wij mediapartner van RegioHoogeveen zijn, kunnen wij advertentieruimte op de website van RegioHoogeveen aanbieden om zo meer bezoekers naar uw website of webshop te trekken.

RegioHoogeveen heeft al doel om de lezers op de hoogte te houden van het nieuws en de activiteiten wat betreft de gemeente Hoogeveen en haar inwoners. De nieuwssite wordt dan ook vaak bezocht en is daarom een uitstekende plek om uw advertentie aan een grote groep mensen te laten tonen.

dotsolutions-logo-regiohoogeveen

Groot bereik met advertenties op RegioHoogeveen

Uw advertenties hebben met deze online uitzet een enorm bereik. Zo kunt u door te adverteren op RegioHoogeveen gebruik maken van de hoge bezoekersaantallen. Elke dag bezoeken ruim 5.500 personen de nieuwssite. Dat zijn bij elkaar ruim 165.000 bezoeken per maand! Start dus met adverteren op RegioHoogeveen voor een groot bereik en lage kosten.

Verschillende advertentieplekken

 1. Leaderboard
  Deze banner wordt bovenaan de pagina weergegeven. Dit is de meest opvallende plek doordat deze onder andere naast het logo van de website staat. Dit is de positie met de meeste attentiewaarde.
   
 2. Skyscraper
  Doordat deze advertentieplek zich rechts over een groot deel van de pagina bevindt, heeft deze plek een hoge attentiewaarde
   
 3. Kleine banner
  De kleine banner bevindt zich onder een nieuwsbericht. Ook deze plek valt erg op doordat de advertentie meteen onder een nieuwsbericht is te vinden.

Op mobiele apparaten zullen de meeste banners ook te zien zijn. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld de mobiele versie van de leaderboard. U wilt tenslotte dat uw advertentie ook op mobiele apparaten getoond wordt.

 

dotsolutions-banner-posities-regiohoogeveen

Tarieven voor het adverteren op RegioHoogeveen

Als mediapartner van RegioHoogeveen mogen wij u verschillende tarieven aanbieden voor het adverteren op de grootste nieuwswebsite van Hoogeveen. Hoe langer uw advertentie loopt hoe groter uw voordeel wordt. In de tabel hieronder kunt u onze standaard tarieven bekijken. Heeft u vragen over het adverteren op RegioHoogeveen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een maand

Leaderboard: € 150,-

Skyscraper: € 125,-

Kleine banner: € 55,-

Drie maanden

Leaderboard: € 400,-

Skyscraper: € 325,-

Kleine banner: € 150,-

Zes maanden

Leaderboard: € 750,-

Skyscraper: € 625,-

Kleine banner: € 225,-

Twaalf maanden

Leaderboard: € 1350,-

Skyscraper: € 1125,-

Kleine banner: € 495,-

Advertentie laten opmaken

Heeft u nog geen banner om mee te adverteren? Dat is geen probleem! Wij kunnen u hiermee helpen door de banner voor u te maken. Voor een stilstaande banner rekenen wij € 50,- en voor een bewegende banner rekenen wij slechts € 75,-. Wilt u een voorbeeld zien van hoe uw banner(s) eruit kan komen te zien?  Of heeft u andere vragen of specifieke wensen over het laten opmaken van uw eigen banners? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergelijking tussen een gratis huis-aan-huisblad en www.regiohoogeveen.nl

dotsolutions-krant-in-hoogeveen

Regionale krant

Aantal lezers: ongeveer 25.000 per week

Bereik: 40%

Een keer per week

8.000 per week

Kosten: vanaf € 200 per plaatsing

dotsolutions-mock-up-regiohoogeveen

www.regiohoogeveen.nl

Aantal bezoekers: ongeveer 38.500 per week

Bereik: 100%

2.000 views per dag

38.500 bezoekers per week

Kosten: vanaf € 55 per maand

 

Neem nu contact met ons op en start met adverteren op RegioHoogeveen

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel