Pagina wordt geladen ...
zoeken

Gericht klanten werven met onze Google Adwords actie

Sluit nu een Google AdWords campagne bij ons af en profiteer tijdelijk van een unieke korting!

contact opnemen

Wil je vaker gevonden worden in de zoekmachine van Google? Zet nu jouw advertentie op Google

Dat de zoekmachine van Google het meest gebruikt wordt om te zoeken op het internet hoeven wij je ondertussen niet meer te vertellen. Zorg er daarom voor dat je wordt gevonden wanneer jouw (potentiële) doelgroep op het internet gaat zoeken naar jouw producten en diensten. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik dan is een Google AdWords campagne een goede keuze. De internet marketing specialisten van dotsolutions kunnen jouw AdWords campagne precies afstellen op jouw doelgroep. Met behulp van afzonderlijke campagnes kunnen wij zelfs per land, taal en regio jouw doelgroep benaderen.

Jouw voordeel kan oplopen tot wel 530 euro

Tijdelijk hebben wij een speciale Google AdWords actie met extra voordeel. Sluit je nu een AdWords campagne bij ons af met een looptijd van zes maanden dan profiteer je van 530 euro korting. Hierbij geven wij je korting op de opstartkosten, stellen wij voor jou kostenloos Google Analytics op, ontvangt je van ons een advertentietegoed ter waarde van 75 euro en geven wij jou ook nog eens 180 euro korting op jouw Google AdWords campagne.

Beginnen met AdWords   Wij helpen u graag

Waarom je nu een AdWords campagne bij ons moet afnemen

  • Met een goede SEA/AdWords campagne haal je het snelst leads en opdrachten binnen
  • Tijdelijk geven wij extra voordeel
  • SEA staat in de top drie van de meest succesvolle marketingtools
  • SEA/AdWords mag niet ontbreken als jouw bedrijf online mee wilt doen

Tijdelijk voordeel tot 530 euro

  • 50% korting op de opstartkosten. Je betaalt nu slechts € 180,- *
  • Gratis Google Analytics ter waarde van € 95,-
  • Je ontvangt van ons € 75,- advertentietegoed 
  • Korting op jouw Google AdWords campage ter waarde van € 180,-

* geldig bij een AdWords campagne van zes maanden

Waarom ook jij moet kiezen voor Google AdWords

SEA/AdWords mag niet in jouw marketing strategie ontbreken als jouw bedrijf online mee wil doen. Met een goede AdWords campagne haal je het snelst leads en opdrachten binnen. Nieuwe klanten beslissen meestal pas of ze tot een aankoop over gaan wanneer ze eerst op Google hebben gezocht. Hoe zichtbaarder je daarbij bent, hoe meer nieuwe klanten jouw producten en diensten zullen vinden.

Klanten werven

AdWords kan je onder andere helpen bij het werven van nieuwe websitebezoekers, bezoekers terug laten keren, stijging van online verkoop genereren of klanten met je contact laten opnemen.

Bereik uw doelgroep

Precies op het moment dat gebruikers op zoek zijn naar de producten en diensten die je aanbiedt vinden zij jouw bedrijf op Google.

Lokaal of wereldwijd adverteren

Jouw advertentiecampagne kan gericht worden op een land, taal of regio maar ook binnen een bepaalde afstand van jouw bedrijf of winkel.

Alleen betalen voor behaald resultaat

Wij bepalen samen met jou het budget en je betaald alleen als de bezoeker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en jouw website bezoekt.

Een groot voordeel van het online adverteren met Google AdWords is dat je alleen betaald voor behaalde resultaten. Wij bepalen samen met jou het budget en jij betaald alleen als een gebruiker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en jouw website bezoekt. Daarbij wordt er inzicht gegeven in de behaalde resultaten doordat alle resultaten meetbaar zijn en duidelijk in statistieken worden weergegeven.

De voordelen van een Google AdWords campagne door dotsolutions

Onze marketing specialisten zijn getraind en gecertificeerd door Google. dotsolutions mag zich daarom een gecertificeerde Google Partner noemen. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in AdWords. Wij kunnen jou helpen bij het maken en optimaliseren van advertentiecampagnes die worden weergegeven bij de zoekresultaten in Google.

Daarnaast kunnen wij je ook adviseren over jouw budgetplanning en zoekwoordstrategieën. Bij het starten van jouw campagne(s) heb je direct de beschikking over een persoonljke adviseur. Deze zal met jou een uitgebreide intake houden en samen met jou de advertentiecampagne afstemmen. Mocht je vragen hebben dan kunt je altijd terecht bij jouw persoonlijke adviseur of bij onze goed bereikbare helpdesk.

Neem nu contact met ons op en profiteer

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel