Pagina wordt geladen ...
zoeken

Spamfilter winteraanbod

Spam, heeft u daar ook last van? Mis dit winter aanbod dan niet! Deze winter bieden wij tegen een speciale prijs een spamfilter aan. De spamfilter genaamd ‘CAPTCHA’ die wij voor u inbouwen gaat spam op uw websites tegen. Profiteer nu in de maand december van €50 korting!

informatie aanvragen

last-van-spam-spamfilter-actie-dotsolutions-2016


Wilt u spam tegengaan? Gebruik een spamfilter

Spam berichten zijn ongewenste berichten in uw mailbox. Deze ongewenste berichten zijn vaak van commerciële aard wat verboden is in Nederland. Toch komt het nog vaak voor dat u deze berichten binnenkrijgt. Om dit tegen te gaan kunt u gebruik maken van een spamfilter in uw contactformulier op uw website. 

Deze spamfilter in uw website?

De spamfilter die wij in uw website kunnen inbouwen heeft de naam "CAPTCHA". CAPTCHA is een afkorting voor “Complety Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart” en gaat spam tegen. CAPTCHA is dus kortgezegd een spamfilter die het verschil tussen mensen en spamrobots herkent. De spamfilter voorkomt misbruik van de verschillende online diensten. Zo worden spamrobots bijvoorbeeld verhinderd bij het automatisch deelnemen van online-opiniepeilingen of het automatisch inschrijven voor nieuwsbrieven (waar vervolgens spam heen wordt gestuurd).

Via een klein venster kan worden bepaald of er sprake is van een mens of een computer. Een vakje moet worden aangevinkt om aan te geven dat u geen ‘robot’ bent. Wanneer het systeem twijfelt of u wel echt menselijk bent zal er een tweede test worden uitgevoerd. 

Profiteer nu van deze actie en bespaar 50 euro

Deze winter heeft dotsolutions een speciaal winter aanbod voor u. Wij bouwen een CAPTCHA bij uw website in om spam tegen te gaan! Normaal betaalt u hier €150,- voor, maar nu tijdelijk slechts €100,-. Dit aanbod is alleen geldig in de maand december dus neem snel contact met ons op via 0528-269594 of mail ons op info@dotsolutions.nl.

Profiteer van €50 korting

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel