Pagina wordt geladen ...
zoeken

Digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is niet meer weg te denken in de huidige marketing. Vele zeggen dat dit ook zijn beste tijd gehad heeft, maar niets is minder waar. Direct mailing in de vorm van een digitale nieuwsbrief kan nog altijd veel rendement opleveren mits het goed gedaan wordt.

Neem contact met ons op

Digitale nieuwsbrief in het CMS

In ons CMS systeem kun je eenvoudig digitale nieuwsbrieven in html maken. Deze nieuwsbrieven kun je gelijk in het CMS systeem versturen naar jouw klanten toe. Natuurlijk kunnen wij functies op maat voor je maken zodat je meer mogelijkheden heeft. Zodra de digitale nieuwsbrief verstuurd is, kun je zien hoe vaak de nieuwsbrief geopend is en hoe vaak er doorgeklikt is naar jouw website. Zodra je de Google Analytics URL-builder gebruikt kun je de nieuwsbrief als aparte verkeersbron analyseren.

Wetgeving voor de digitale nieuwsbrief

Ons digitale nieuwsbrief systeem voldoet aan de recente wetgevingen rondom spam. Klanten kunnen alleen een nieuwsbrief ontvangen als ze zich hiervoor aangemeld hebben. Daarnaast hebben ontvangers de mogelijkheid om zich af te melden van de digitale nieuwsbrief.

E-mailmarketing

Naast de digitale nieuwsbrieven in html, werken wij ook nog met een ander e-mailmarketing systeem: MailChimp. Dit professioneel mail systeem is erg gebruiksvriendelijk en kun je ook aan uw website koppelen. Daarnaast kun je elke campagne die je hebt verstuurd analyseren in een uitgebreide rapportage. Heb je tips nodig op het gebied van e-mailmarketing? Lees dan onze weblog met tien praktische tips voor e-mailmarketing.

Mailchimp

Wil je specifiek met mailchimp als nieuwsbrief systeem werken, ook geen punt, ook dat integreren wij in ons cms en website systeem. Met mailchimp heeft u een fantastisch nieuwsbrief systeem en hiervoor geven wij ook trainingen zodat u het zelf kunt doen.

Wil je ook aan de slag met digitale nieuwsbrieven?

Heb je hulp nodig of wil je beginnen met het versturen van digitale nieuwsbrieven? Bij ons kun je terecht om van jouw e-mailmarketing een succes te maken. Wil je meer informatie? Je kunt ons bellen op 0528 26 95 94 of een mail sturen op info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel