Pagina wordt geladen ...
zoeken

Digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is niet meer weg te denken in de huidige marketing. Vele zeggen dat dit ook zijn beste tijd gehad heeft, maar niets is minder waar. Direct mailing in de vorm van een digitale nieuwsbrief kan nog altijd veel rendement opleveren mits het goed gedaan wordt.

Neem contact met ons op

Digitale nieuwsbrief in het CMS

In ons CMS systeem kunt u eenvoudig digitale nieuwsbrieven in html maken. Deze nieuwsbrieven kunt u gelijk in het CMS systeem versturen naar uw klanten toe. Natuurlijk kunnen wij functies op maat voor u maken zodat u meer mogelijkheden heeft. Zodra de digitale nieuwsbrief verstuurd is, kunt u zien hoe vaak de nieuwsbrief geopend is en hoe vaak er doorgeklikt is naar uw website. Zodra u de Google Analytics URL-builder gebruikt kunt u de nieuwsbrief als aparte verkeersbron analyseren.

Wetgeving voor de digitale nieuwsbrief

Ons digitale nieuwsbrief systeem voldoet aan de recente wetgevingen rondom spam. Klanten kunnen alleen een nieuwsbrief ontvangen als ze zich hiervoor aangemeld hebben. Daarnaast hebben ontvangers de mogelijkheid om zich af te melden van de digitale nieuwsbrief.

E-mailmarketing

Naast de digitale nieuwsbrieven in html, werken wij ook nog met een ander e-mailmarketing systeem: MailChimp. Dit professioneel mail systeem is erg gebruiksvriendelijk en kunt u ook aan uw website koppelen. Daarnaast kunt u elke campagne die u heeft verstuurd analyseren in een uitgebreide rapportage. Heeft u tips nodig op het gebied van e-mailmarketing? Lees dan onze weblog met tien praktische tips voor e-mailmarketing.

Wilt u ook aan de slag met digitale nieuwsbrieven?

Heeft u hulp nodig of wilt u beginnen met het versturen van digitale nieuwsbrieven? Bij ons kunt u terecht om van uw e-mailmarketing een succes te maken. Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen op 0528 26 95 94 of een mail sturen op info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel