Pagina wordt geladen ...
zoeken

Beginnen met verkopen via een webshop?

Een online winkel starten, online geld verdienen. Het is een wens van velen. Maar wanneer je daadwerkelijk aan de slag gaat, blijkt het lastiger dan gedacht. Want hoe begin je en waar dien je rekening mee te houden?

Neem direct contact met ons op

Webshops

Zo ga je van start

Begin met het uitwerken van de kernpunten van je bedrijf. 

  • De naam van je bedrijf
  • Wat ga je verkopen
  • De huisstijl

Bedenk dat bovenstaande punten altijd kunnen veranderen naarmate je verder op weg bent en je bedrijf groeit. Ga ook na of jouw webshop een kans van slagen heeft. Wie wordt jouw doelgroep, wat wil je bereiken en hoe maak jij het verschil.

 

 

Jouw webwinkel op maat

Een volgende belangrijke stap, het bouwen en inrichten van je shop online. Deskundigheid is vereist, wanneer je gaat voor een professionele en tevens veilige online winkel. dotsolutions kan jou hierbij helpen. Wij vertalen jouw wensen naar werkelijkheid. Dat betekent een kwalitatief hoge, maar zeer gebruiksvriendelijke webshop als resultaat. We helpen met het realiseren van diverse betalingsmogelijkheden, maar ook een heuse live-chat functie met bezoekers is ons niet te gek. 
Uiteindelijk ga je zelf aan de slag met het toevoegen, aanpassen of verwijderen van producten in je webshop. Hiervoor gebruik je onze CMS tool, het Content Management Systeem. 

Online winkelen

 

Vervolgstappen voor je webshop

  1. Wanneer je online winkel is uitgegroeid naar een bedrijf, zul je je moeten inschrijven bij de Kamer Van Koophandel.
  2. Je dient je administratie bij te houden, aangezien dit voor een bedrijf wettelijk verplicht is. Bij dotsolutions bieden wij opties aan om pakketten aan je online shop te koppelen. Onder andere ook een boekhoudpakket. Dit zal je veel werk en tijd besparen. 
  3. Lees je goed in over de bestaande regels en wetten voor online verkoop. Hierbij kun je denken aan de bedenktijd voor klanten, levering, garanties en uiteraard de cookies. dotsolutions is op de hoogte van de regels en wetgevingen en helpt je met het bouwen van onder andere een verplicht SSL certificaat dat internetcriminaliteit tegen gaat.
  4. Vraag een keurmerk aan, dat geeft de klant vertrouwen en kan hem doen overhalen om het product bij jou te kopen.

 

Voordelen van een winkel online

Na bovenstaande stappen, is het goed om je nogmaals te realiseren wat de voordelen zijn van het starten van een webwinkel. 

Je bereikt mensen die een fysieke winkel niet kunnen bezoeken. 
Je shop online is ongelimiteerd in het aantal te verkopen producten. 
Je webwinkel is continu geopend. Klanten kunnen altijd producten kopen en dat geeft vrijheid voor een ruimer publiek. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je profiteren van de mogelijkheden die een shop online jou kan bieden? 
Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0528 26 95 94 of stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl. Wij maken graag tijd vrij om de opties met jou te bespreken.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel