Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe werkt een goedkope basis website?

U wilt ook een goedkope website voor uw onderneming, maar hoe werkt het nou? Wij maken een basis website samen met u in 5 stappen. Namelijk;

  1. Inventarisatie
  2. Grafische vormgeving
  3. Programmering en implementatie CMS
  4. Content vulling
  5. Oplevering basis website

Stap 1: Inventarisatie

Om een goede website neer te zetten, uw website fungeert onder andere als visitekaartje voor uw bedrijf, zal er eerst een inventarisatie gemaakt moeten worden. U komt bij ons op kantoor en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij uw wensen en brengen wij de gehele inventarisatie in kaart. Vervolgens starten wij met het maken van uw basis website!

Stap 2: Grafische vormgeving

Uw website en de grafische vormgeving hiervan moet natuurlijk wel overeenkomen met de rest van de uitstraling van uw bedrijf. U heeft een keuze uit 3 lay-outs om de uitstraling van uw basis website te bepalen. Een lay-out is een sjabloon waarin de vormgeving voor een webpagina wordt vastgelegd. Hierdoor kan uw basis website snel en eenvoudig gemaakt worden waardoor wij de kosten voor een dergelijke website laag kunnen houden. De lay-outs worden gemaakt op basis van uw huisstijl en worden voorzien van fotomateriaal welke door u aangeleverd wordt. Zo wordt uw goedkope website het online visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid, ofwel de usability, optimaal is door o.a. de toepassing van een eenvoudige menustructuur waardoor de bezoeker uw website effectief en efficiënt kan gebruiken.

Stap 3: Programmering en implementatie CMS

Nadat u akkoord heeft gegeven op het design, welke wij speciaal voor u ontworpen hebben, zal er gestart worden met de programmering. Veelal wordt dit ook het bouwen van een website genoemd. Zo moet o.a. het design vertaald worden voor de technische kant van uw website en zal er voor gezorgd worden dat uw website snel geladen wordt wanneer een bezoeker op uw website komt. Daarnaast moet uw website gekoppeld worden aan een CMS.

Een CMS, Content Management Systeem, is een beheersysteem welke het mogelijk maakt dat u uw website op eenvoudige wijze zelfstandig kunt onderhouden. Heeft u kennis van Microsoft Word, dan kunt u aan de slag met ons CMS!

Stap 4: Contentvulling

U verzorgt zelf de content vulling. Teksten en afbeeldingen op een website plaatsen, en dit op een SEO vriendelijke wijze, vergt wel enige tijd van u. Middels de tips op onderstaande link wordt u een eind op weg geholpen om zelf teksten te kunnen schrijven voor uw website. Natuurlijk kunt u ook de hulp inschakelen van gespecialiseerde medewerkers van dotsolutions! Zij schrijven graag teksten voor op uw website waardoor u snel gevonden wordt in de zoekmachines.

Stap 5: Oplevering basis website

De oplevering van uw basis website zal plaatsvinden wanneer de gehele website gereed is. U komt bij ons op kantoor om een korte training te volgen. Tijdens de training leert u o.a. hoe u teksten en afbeeldingen kunt plaatsen op uw basis website en hoe u nieuwsberichten kunt plaatsen en geven we een korte training zoekmachine optimalisatie. Ons doel is om binnen 5 werkdagen uw basis website gereed te hebben en deze te kunnen opleveren.

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel