Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe werkt een goedkope basis website?

Je wilt ook een goedkope website voor jouw onderneming, maar hoe werkt het nou? Wij maken een basis website samen met jou in 5 stappen. Namelijk;

  1. Inventarisatie
  2. Grafische vormgeving
  3. Programmering en implementatie CMS
  4. Content vulling
  5. Oplevering basis website

Stap 1: Inventarisatie

Om een goede website neer te zetten, jouw website fungeert onder andere als visitekaartje voor jouw bedrijf, zal er eerst een inventarisatie gemaakt moeten worden. Je komt bij ons op kantoor en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij jouw wensen en brengen wij de gehele inventarisatie in kaart. Vervolgens starten wij met het maken van jouw basis website!

Stap 2: Grafische vormgeving

Jouw website en de grafische vormgeving hiervan moet natuurlijk wel overeenkomen met de rest van de uitstraling van jouw bedrijf. Je hebt een keuze uit 3 lay-outs om de uitstraling van jouw basis website te bepalen. Een lay-out is een sjabloon waarin de vormgeving voor een webpagina wordt vastgelegd. Hierdoor kan jouw basis website snel en eenvoudig gemaakt worden waardoor wij de kosten voor een dergelijke website laag kunnen houden. De lay-outs worden gemaakt op basis van jouw huisstijl en worden voorzien van fotomateriaal welke door jou aangeleverd wordt. Zo wordt jouw goedkope website het online visitekaartje van jouw bedrijf. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid, ofwel de usability, optimaal is door o.a. de toepassing van een eenvoudige menustructuur waardoor de bezoeker jouw website effectief en efficiënt kan gebruiken.

Stap 3: Programmering en implementatie CMS

Nadat je akkoord hebt gegeven op het design, welke wij speciaal voor jou ontworpen hebben, zal er gestart worden met de programmering. Veelal wordt dit ook het bouwen van een website genoemd. Zo moet o.a. het design vertaald worden voor de technische kant van jouw website en zal er voor gezorgd worden dat jouw website snel geladen wordt wanneer een bezoeker op jouw website komt. Daarnaast moet jouw website gekoppeld worden aan een CMS.

Een CMS, Content Management Systeem, is een beheersysteem welke het mogelijk maakt dat je jouw website op eenvoudige wijze zelfstandig kunt onderhouden. Heb je kennis van Microsoft Word, dan kun je aan de slag met ons CMS!

Stap 4: Contentvulling

Je verzorgt zelf de content vulling. Teksten en afbeeldingen op een website plaatsen, en dit op een SEO vriendelijke wijze, vergt wel enige tijd van je. Middels de tips op onderstaande link wordt je een eind op weg geholpen om zelf teksten te kunnen schrijven voor jouw website. Natuurlijk kun je ook de hulp inschakelen van gespecialiseerde medewerkers van dotsolutions! Zij schrijven graag teksten voor op jouw website waardoor je snel gevonden wordt in de zoekmachines.

Stap 5: Oplevering basis website

De oplevering van jouw basis website zal plaatsvinden wanneer de gehele website gereed is. Je komt bij ons op kantoor om een korte training te volgen. Tijdens de training leer je o.a. hoe je teksten en afbeeldingen kunt plaatsen op jouw basis website en hoe je nieuwsberichten kunt plaatsen en geven we een korte training zoekmachine optimalisatie. Ons doel is om binnen 5 werkdagen jouw basis website gereed te hebben en deze te kunnen opleveren.

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel