Pagina wordt geladen ...
zoeken

Wat krijgt u?

De basis websites welke wij maken doet niet onder voor een website welke op maat gemaakt is. Een basis website bevat de volgende onderdelen.

Inhoud pakket Basis Website

  • Professionele website met eigen layout
  • Optimaal vindbaar in zoekmachines als Google
  • Gebruiksvriendelijk CMS met zelf te beheren pagina’s en nieuwsberichten
  • Contactformulier en sitemap
  • Hosting en registratie van 1 domeinnaam en 5 emailaccounts

Optimaal vindbaar

Door onze jarenlange expertise werkt ons systeem optimaal samen met de bekende zoekmachines en wordt uw site daardoor perfect gevonden.

Professioneel CMS

Door te gebruik te maken van ons CMS systeem houdt u uw website up-to-date. U kunt eenvoudig zelf nieuwe pagina's aanmaken en deze bewerken.

Pagina's zelf te beheren

Content pagina’s worden gebruikt om uw bedrijf, producten en/ of diensten te presenteren op uw website. Wij stellen ruimte beschikbaar in uw website waar u maximaal 12 pagina’s in kunt aanmaken. Deze pagina’s kunt u naar eigen inzicht opstellen en bewerken.

Nieuwsberichten

U wilt u klanten informeren over nieuws binnen uw bedrijf. Dit kan door nieuwsberichten aan te maken en deze op uw website te plaatsen. Tevens is het mogelijk om de module nieuwsberichten te gebruiken voor aanbiedingen of acties op uw producten of diensten.

Menustructuur

Om structuur in uw website te brengen is het mogelijk om uw menu in twee niveaus op te delen. Hoofdmenu wordt doorgaans gebruikt om de kern van uw onderneming toe te lichten. Door gebruik te maken van submenu’s kunt u onderwerpen verder toelichten.

Contactformulier

Uw wilt 24 uur per dag bereikbaar zijn voor uw klanten. Dat kan door gebruik te maken van een contactformulier op uw website. Klanten laten hun contactgegevens achter zodat u op een later tijdstip, wanneer het u schikt, contact met hen kunt opnemen.

Sitemap

Een sitemap kan worden gezien als een soort navigatie binnen uw website, handig voor uw bezoekers om een specifieke pagina te vinden op uw website. Ook voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het van belang om een sitemap te hebben op uw website. Hierdoor wordt u nog beter gevonden in zoekmachines.

Hosting

Voor uw website heeft u natuurlijk ook web hosting nodig. Kort samengevat reserveren wij ruimte voor uw website en de daarbij behorende bestanden en afbeeldingen. Hierdoor wordt uw website snel geladen en is deze optimaal toegankelijk voor uw bezoekers. Het standaard pakket omvat 1 domeinnaam, 5 POP3/IMAP adressen, webmail, een virusscanner, 50MB schijfruimte voor uw website, 50MB schuifruimte voor e-mail, 10GB dataverkeer per maand, 99% anti spam vrij en geen domein verhuiskosten. Meer opslagruimte of een extra domeinnaam is natuurlijk altijd mogelijk.

Domeinregistratie voor 1 domeinnaam

Wij registreren voor u 1 domeinnaam voor de duur van 1 jaar. Op dit domein wordt uw website geplaatst. Het kan voorkomen dat u al een domeinnaam geregistreerd heeft. Wij zorgen er dan voor dat wij deze naar ons toe verhuizen. Zo heeft u alles omtrent uw website onder één dak! Handig toch?

Emailaccounts

Veel communicatie verloopt tegenwoordig middels email. Gekoppeld aan uw domeinnaam stellen wij 5 emailaccounts beschikbaar zoals bijvoorbeeld een info@uwdomeinnaam.nl.

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel