Pagina wordt geladen ...
zoeken

dotsolutions: ervaren internet marketing bureau in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een internet marketing bureau  Hoogeveen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een bureau in de regio dat je kan helpen om jouw online marketing te verbeteren. Wij hebben kennis van de regio én van alle facetten van internetmarketing. Weet jij al wat je precies gedaan wilt krijgen voor jouw bedrijf of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel bespreken we een aantal veelvoorkomende vormen van internetmarketing, maar er is uiteraard veel meer mogelijk.  Kom eens langs voor een persoonlijk gesprek.

Voordat je begint met internet marketing is het belangrijk dat je een goed werkende website hebt. We kunnen je bestaande website gratis checken. Wil je een nieuwe website laten bouwen, dan kan dat uiteraard ook. Zonder goed werkende website kun je weinig tot niet adverteren en kun je geen klanten binnen halen.

Zoekmachine optimalisatie en adverteren in zoekmachines 

Zoals elk goed internet marketing bureau houden wij ons ook bezig met zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat je, door verbeteringen aan te brengen in jouw website, een hogere positie krijgt in de ranking van Google. Dit heeft tot gevolg dat mensen jouw bedrijf doorgaans beter vinden op internet en dit genereert uiteindelijk meer klanten. Naast zoekmachineoptimalisatie (afgekort SEO, van het Engelse Search Engine Optimization) kun je ook adverteren in zoekmachines adverteren. Dit heet (SEA, van het Engelse Search Engine  Advertizing).  Als je dit goed aanpakt verhoogt dit je vindbaarheid in Google gegarandeerd, omdat je dan biedt op een prominente positie in de resultaten. Het werkt als een veiling, maar de hoogste bieder is lang niet altijd de winnaar. Je advertenties moeten namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen. Google kijkt  hoe relevant je advertentie en website is om te bepalen wie de veiling wint.  

Heb je zelf geen  kennis over SEO en SEA en ook niet de tijd of zin om je hierin te verdiepen, dan helpen we je graag met internet marketing, om ook  jouw website te optimaliseren voor zoekmachines.

.Internet marketing bureau in Hoogeveen

E-mailmarketing

Een andere effectieve manier om meer klanten te bereiken, is e-mailmarketing. Deze tak van internetmarketing richt zich op het versturen van e-mails naar bestaande of potentiële klanten. Via e-mail kan een bedrijf namelijk een commerciële boodschap sturen naar mensen en ze proberen te verleiden tot een aankoop of het afnemen van een dienst. . Je mag echter niet zomaar iemand ongevraagd e-mails sturen. Lees hierover onze blog over de nieuwe AVG wetgeving. Heb je hulp nodig met het opzetten van een campagne, of het maken van nieuwsbrieven? Wij helpen je graag om een effectieve e-mailmarketing campagne op te zetten. We hebben een designteam dat een design op maat voor jouw nieuwsbrief kan maken, en onze content schrijvers kunnen de inhoud van jouw nieuwsbrief verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Sociale Media marketing

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de rol van Facebook, Instagram  en Twitter is op internet groter dan ooit. Steeds meer bedrijven komen tot de conclusie dat ze hier iets mee moeten. Maar hoe? En wie gaat het doen? dotsolutions kan je helpen een strategie uit te zetten voor sociale media, en ook je sociale media kanalen voor je beheren. In de meeste gevallen is een dergelijke marketingcampagne erop gericht om interactie te creëren tussen een organisatie en Facebook- of Twittergebruikers. 

Facebook en twitter kun je ook in jouw website design laten zetten. Hierdoor kunnen mensen via de website op jouw profielen komen.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel