Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign bureau in Hoogeveen

Je bent op zoek naar een goed webdesign bureau in Hoogeveen, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen.Er zijn namelijk zoveel verschillende bureaus, allemaal met een unieke portfolio. Bij welk bedrijf ben je het meest gebaat? Waar wil je een website laten maken? Groot of klein, duur of goedkoop, veel ervaring of net komen kijken? Met deze tips ben je al een heel eind op weg.

Neem contact met ons op

Bekijk de portfolio

Aan de portfolio van een webdesign bureau kun je vaak al heel veel zien. Het geeft je bijvoorbeeld informatie over hoeveel opdrachten het webdesign bureau in het verleden heeft gehad en wie de opdrachtgevers waren. Ook kun je aan de verschillende webdesigns zien wat de kwaliteit van het webdesign is en of de uitwerkingen je aanspreken. Controleer daarbij altijd of het webdesign bureau wel écht heeft gebouwd wat beweerd wordt: sommige bedrijven plaatsen logo’s van zogenaamde opdrachtgevers op hun website, maar hebben helemaal niet gewerkt voor deze organisaties.

In één opslag kun je aan de portfolio zien of de webdesigns van het bedrijf bij jou past of niet. 

Beschikbaarheid

jordy2Wanneer je een overeenkomst aangaat met een webdesign bureau, dien je er rekening mee te houden dat je het bureau niet alleen nodig heeft voor de ontwikkeling. Natuurlijk zit je in het begin het meest met het designbureau om de tafel, maar als er in de toekomst iets misgaat bij jouw website of je wilt veranderingen doorvoeren, dient het bedrijf ook beschikbaar te zijn. Stel je voor dat de website om een of andere reden onbereikbaar is voor bezoekers. Je loopt op dat moment, direct of indirect, inkomsten mis en wilt de website zo snel mogelijk weer draaiende hebben. Hoe vervelend is het als je een webdesign bureau op dat moment niet kunt bereiken? 

Aantal medewerkers

Het aantal medewerkers bij een webdesign bureau hangt samen met de beschikbaarheid, maar ook de snelheid van de website-ontwikkeling. Ga je aan de slag met een freelance webdesigner, dan is de kans op vertraging door ziekte of vakantie aanzienlijk groter dan wanneer je een overeenkomst sluit met een middelgroot of groot webdesign bureau.Laat jouw website bouwen door een professioneel webdesign bureau.

Website design bij dotsolutions

Wij  komen graag bij jou langs om de mogelijkheden voor een goed webdesign te presenteren! Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem met ons contact op via info@dotsolutions.nl of bel naar 0528 26 95 94

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel