Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign in Hoogeveen

Je woont of werkt in of rondom Hoogeveen en bent op zoek naar informatie over webdesign. Dit kan om allerlei redenen zijn: je wilt jezelf informeren over webdesign mogelijkheden in de regio of bent zelf een website aan het bouwen en op zoek naar tips. Wij helpen je in elk geval met twee belangrijke tips op weg!

Neem contact met ons op

De kracht van eenvoud

Een ontzettend belangrijke tip als het gaat om webdesign: houd het eenvoudig. Hoe moeilijker een website eruit ziet, hoe ingewikkelder het voor mensen is om deze te gebruiken. Het is dus van groot belang dat de opbouw van jouw website simpel is. Of je nu zelf een website bouwt of binnenkort met een bureau in Hoogeveen aan tafel zit; het is in beide gevallen goed om te onthouden.

Tips voor een eenvoudige website

Een website design moet wel gebruiksvriendelijk zijn. Het ontwerp moet de bezoeker niet wegjagen! Je kunt een website op meerdere manieren eenvoudig houden. Denk allereerst goed na over wat het allerbelangrijkste is van jouw website, want alleen het essentiële mag op de website komen te staan. Al het overbodige dien je weg te laten uit het webdesign. Verder is het belangrijk dat je het aantal pagina’s van de website in de gaten houdt. Hoe meer pagina’s jouw website bevat, hoe complexer deze wordt. Tot slot is het ook belangrijk om jouw website ook in visueel opzicht rustig en simpel te houden. Probeer dus niet met alle kleuren van de regenboog te werken, want dan krijg je een druk en schreeuwerig design.

webdesign in hoogeveenDraag zorg voor gebruiksvriendelijkheid ontwerp

Misschien wel de belangrijkste factor in een succesvol webdesign is gebruiksvriendelijkheid, ook wel usability genoemd. Mensen moeten de website makkelijk kunnen gebruiken en snel datgene kunnen vinden wat zij zoeken. Om dit te bereiken, dient de website een duidelijke structuur en een aantrekkelijk, ondersteunend design te krijgen. Ook moet men foutmeldingen op de website zo veel mogelijk voorkomen en ervoor zorgen dat bezoekers bij een foutmelding goed teruggeleid worden naar de website.

Advies voor jouw webdesign

Onze webdesign bedrijf  adviseert je in de mogelijkheden. Wanneer je een website wilt laten maken helpen wij jou graag. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@dotsolutions.nl en kunt ons ook bereiken via 0528 269 594

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel