Pagina wordt geladen ...
zoeken

Bovenaan in Google? Lees meer over de mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie in Hoogeveen.

Het is van groot belang dat je website goed vindbaar is in Google. Uit onderzoek is gebleken dat 88% van de bezoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina van Google zoekresultaten, en dat zo'n 40% van de zoekers op de eerste 4 resultaten klikken.  Zoekmachineoptimalisatie is niet alleen belangrijk voor webwinkels, ook voor fysieke winkels is het belangrijk om goed gevonden te worden op internet omdat je anders omzet misloopt.  Hoe kom je nu bovenaan in Google? Dat kan met zoekmachine-optimalisatie. Wij kunnen je hiermee helpen.
Neem contact met ons op.

 

Met alleen een mooie website ben je er niet. Je wilt ook gevonden worden. Een uitstekende vindbaarheid leidt tot meer bezoekers naar je website en daarmee tot een hogere bekendheid van jouw bedrijf en tot meer aankopen van jouw product. Niet goed vindbaar zijn betekent verlies van omzet omdat je potentiële klanten de concurrent wel online weten te vinden.

Maar zoals je misschien zelf al hebt ervaren, is het niet zo makkelijk om hoog in de Google-ranking te belanden. Een zoekmachine optimalisatie specialist, ook wel SEO specialist genoemd, kan je hierbij helpen. 

Waarom optimalisatie voor zoekmachines?

Of je nu een slagerij hebt in Hoogeveen of een webwinkel in likeuren runt – een goede vindbaarheid in Google is in alle gevallen van belang. Wanneer iemand nieuw is in Hoogeveen en zoekt op “slagerij Hoogeveen”, is het natuurlijk perfect als die persoon jouw slagerij bovenaan in Google ziet verschijnen. Een potentiële nieuwe klant! Dit geldt evengoed voor de eigenaar van de webwinkel. Als iemand zoekt op “online likeuren bestellen” en jouw webwinkel op pagina 10 pas vermeld wordt, loop je klanten mis. Mensen klikken jammer genoeg niet tien pagina’s door, maar zijn meestal gericht op de eerste 3 tot 5 zoekresultaten.  SEO zoekmachine optimalisatie specialist

Voordat je aan het werk kunt met zoekmachine optimalisatie, heb je wel een goede website nodig. Wi lje een nieuwe website? Wij bouwen graag een passende website voor je die goed gevonden wordt. Ook bestaande websites kunnen geoptimaliseerd worden, zodat je beter gevonden wordt. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Welke verbeteringen helpen om een hogere positie in Google te bereiken?

Een zoekmachine optimalisatie specialist kijkt naar jouw website en brengt vervolgens verbeteringen aan die ertoe leiden dat je beter vindbaar wordt in Google. Dit kunnen bijvoorbeeld aanpassingen zijn in de structuur van de website, wijzigingen in de tekst op de website of (soms onzichtbare) toevoegingen bij afbeeldingen. 

Ook kun je zelf veel informatie vinden over SEO-technieken op internet. Via Google vindt je talloze zoekmachine optimalisatie tips die je helpen de vindbaarheid van je website te verbeteren. Vaak lukt het je om met deze tips een individuele pagina wel aan te passen, maar omdat er veel concurrerende sites zijn is het is ook van belang om met je gehele website structureel hoger in Google te komen, en dat is een stuk lastiger.

In het kort komt het er op neer dat je website gebruiksvriendelijk moet zijn en relevante links en  inhoud moet tonen die jouw bezoekers aanspreekt. Zijn bezoekers eenmaal op je site, dan wil je ze ook dat ze bij jou juist datgene vinden waar ze op zoek naar waren. Het design en de gebruiksvriendelijkheid moet optimaal zijn om bezoekers vast te houden of ze snel naar de voor hun meest relevante pagina te leiden, of dat nu het invullen van een contact-formulier is, of het doen van een aankoop.  

Dotsolutions kijkt naar het totaalplaatje en kan een plan op maat voor je maken om een hogere ranking in Google te bereiken. Bel ons op 0528 26 9594 of vul het online contact formulier in.

 

 

 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel