Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website hosting

Website hosting houdt in dat de website en e-mail geplaatst worden op een webserver die altijd en razendsnel met het internet is verbonden; de hosting.

Neem contact met ons op

Veilige website hosting

Jouw website e-mail dienen 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Website hosting houdt in dat de website en e-mail geplaatst worden op een webserver die altijd en razendsnel met het internet is verbonden; de hosting. Jouw gegevens zijn hierdoor altijd en voor iedereen toegankelijk. Onze web hosting staat voor:

  • Veiligheid
  • Stabiliteit
  • Uitstekende service en support
  • Optimale beschikbaarheid
  • Storingsvrije servers.

Hosting pakket

Ons internetpakket bestaat uit: Microsoft Windows hosting, ASP, PHP, .NET, FTP server, 200 MB internet ruimte, 10 GB dataverkeer p/m, 15 pop3 e-mail adressen, virusscan, spamfilter, uitgebreide statistieken en 1 domeinnaam.

Daarnaast zijn al onze hosting servers optimaal beveiligd, om ongewenste internetbezoekers tegen te houden.

Hosting maatwerk

Uiteraard regelen wij ook een dedicated server, exchange mail server, microsoft sql server, etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Hosting provider

Uiteraard doen wij onze hosting niet in Drenthe of Overijssel, maar vanuit een speciale webhosting ruimte in Amterdam/Schiphol. Als hosting provider kunnen wij je daardoor voorzien van de snelste internet verbinding naar jouw website.

Hosting voor jouw website? 

Ben je geïnteresseerd geworden in website hosting en wil je meer informatie? Je kunt ons bellen op 0528 - 26 95 94 of een mail sturen naar info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel