zoeken... contact opnemen
Hostingpakketten

onze hostingpakketten

bekijk hier onze hostingpakketten

hosting in onze pakketten

Jouw website en e-mail dienen 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Dit houdt in dat de website en e-mail geplaatst worden op een webserver die altijd en razendsnel met het internet is verbonden; de hosting. In onze hostingpakketten is er de keuze in het aantal GB schijfruimte, dataverkeer en emailadressen.

Schijfruimte staat voor de ruimte die je nodig hebt in je website voor het aantal pagina’s met tekst en afbeeldingen en de mailbestanden met bijlagen, dus veel afbeeldingen en bijlagen vraagt veel opslag en heb je meer schijfruimte nodig. Als je foto’s opslaat in je website moet je dat niet in een te groot bestand doen.

Dataverkeer verbruik je als iemand je website bezoekt en voor het versturen van mail bestanden. Sommige websites hebben tegelijk heel veel bezoekers, bij een actie of aanbieding, bij te weinig data gaat dan je website plat. Gebeurd dit regelmatig dan is het slim om op een eigen server te gaan met veel dataruimte.

Emailadressen zitten in een pakket, zie hiervoor de pakket omschrijving. Wil je meer emailadressen dan is dat mogelijk, wij rekenen geen kosten voor het aanmaken maar wel een bedrag per jaar van € 15,=. Je kunt het emailadres zelf op je pc of telefoon installeren, zie hiervoor onze help pagina.