Pagina wordt geladen ...
zoeken

Nog geen huisstijl? Wij kunnen u daarbij helpen!

Veel bedrijven willen hun logo aanpassen, een nieuw logo of hebben helemaal geen logo. Bij dotsolutions kunnen wij u daarbij helpen.
Wij zijn een full service internetbureau en daar hoort ook het ontwerpen van een huisstijl, logo of banner bij.

Neem contact op

Online logo

Is het ontwerpen van een logo voor uw website anders dan voor print zoals een brochure? Ja, wij vinden van wel. Een logo of huisstijl doorvoeren in een website is een totaal andere specialiteit en daar zijn wij als online speler in gespecialiseerd.

huisstijl visitekaartjes social media flyers

Huisstijl

Veel bedrijven beschikken niet over een huisstijl, dat kunnen wij op ons nemen. Naar de wensen en eisen van de klant ontwerpen wij een aantal logo’s. Bij akkoord wordt het logo omgezet naar een definitief logo welke vervolgens toegepast wordt in huisstijl zoals een visitekaart, briefpapier en enveloppen. De huisstijl is dan klaar voor de website zodat uw bedrijf ook online herkenbaar is. Vervolgens kan deze huisstijl doorgevoerd worden in diverse social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube.

Doelgroepen

Wij kunnen uw huisstijl ook aanpassen om deze voor specifieke doelgroepen in te laten zetten. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen van affiches voor in uw winkel, supermarkt of voor een promotiecampagne. Uiteraard kunnen deze ontwerpen ook vertaald worden om toe te passen op specifieke pagina's op uw website zoals aanbiedingspagina of product/aanbodpagina.

Banners

Een banner op een website heeft als doel om direct de aandacht te trekken van de bezoeker. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld advertentiebanners. Uiteraard zijn wij ook hierin gespecialiseerd. Belangrijke punten bij het ontwerpen van een banner zijn;

  • Juiste afmetingen toepassen
  • Tekst en/of afbeelding moet de doelgroep aanspreken en aanzetten om tot actie over te gaan
  • Uiteraard opmaak in uw huisstijl

huisstijl social media

Meer informatie

Zoekt u een ervaren bedrijf voor het ontwerpen van uw huisstijl zoals logo, visitekaart, briefpapier, enveloppen, brochures, affiches, banners, enz.?

Neemt u dan contact met ons op. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden om uw bedrijf online goed te presenteren!

Contactformulier

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel