Pagina wordt geladen ...
zoeken

Nog geen huisstijl? Wij kunnen je daarbij helpen!

Veel bedrijven willen hun logo aanpassen, een nieuw logo of hebben helemaal geen logo. Bij dotsolutions kunnen wij je daarbij helpen.
Wij zijn een full service internetbureau en daar hoort ook het ontwerpen van een huisstijl, logo of banner bij.

Neem contact op

Online logo

Is het ontwerpen van een logo voor jouw website anders dan voor print zoals een brochure? Ja, wij vinden van wel. Een logo of huisstijl doorvoeren in een website is een totaal andere specialiteit en daar zijn wij als online speler in gespecialiseerd.

huisstijl visitekaartjes social media flyers

Huisstijl

Veel bedrijven beschikken niet over een huisstijl, dat kunnen wij op ons nemen. Naar de wensen en eisen van de klant ontwerpen wij een aantal logo’s. Bij akkoord wordt het logo omgezet naar een definitief logo welke vervolgens toegepast wordt in huisstijl zoals een visitekaart, briefpapier en enveloppen. De huisstijl is dan klaar voor de website zodat jouw bedrijf ook online herkenbaar is. Vervolgens kan deze huisstijl doorgevoerd worden in diverse social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube.

Doelgroepen

Wij kunnen jouw huisstijl ook aanpassen om deze voor specifieke doelgroepen in te laten zetten. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen van affiches voor in jouw winkel, supermarkt of voor een promotiecampagne. Uiteraard kunnen deze ontwerpen ook vertaald worden om toe te passen op specifieke pagina's op jouw website zoals aanbiedingspagina of product/aanbodpagina.

Banners

Een banner op een website heeft als doel om direct de aandacht te trekken van de bezoeker. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld advertentiebanners. Uiteraard zijn wij ook hierin gespecialiseerd. Belangrijke punten bij het ontwerpen van een banner zijn;

  • Juiste afmetingen toepassen
  • Tekst en/of afbeelding moet de doelgroep aanspreken en aanzetten om tot actie over te gaan
  • Uiteraard opmaak in jouw huisstijl

huisstijl social media

Meer informatie

Zoek je een ervaren bedrijf voor het ontwerpen van jouw huisstijl zoals logo, visitekaart, briefpapier, enveloppen, brochures, affiches, banners, enz.?

Neem dan contact met ons op. Graag bespreken wij samen met jou de mogelijkheden om jouw bedrijf online goed te presenteren!

Contactformulier

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel