Pagina wordt geladen ...
zoeken

Eigen website maken?

Je kan tegenwoordig niet meer achterblijven. Bijna elk bedrijf heeft wel een website waar hun klanten op kunnen kijken om informatie te halen of producten te bekijken en/of bestellen. Heb je nog geen website, omdat je er nog niet aan toe gekomen bent of het ingewikkeld vindt? Hier enkele stappen voor het maken van een website. Als het te ingewikkeld wordt of te veel tijd gaat kosten, het is namelijk niet een twee drie gebeurd, kan dotsolutions uiteraard een op maat gemaakte website voor je bouwen.   

Neem contact op

Waar moet je beginnen?

website maken

Het is handig om voor jezelf voor ogen te hebben welk doel je wilt bereiken met je website. Welke klant wil je binnenhalen en wat wil je dat bezoekers op je website doen? Wil je ze informatie meegeven of ook actie laten ondernemen, zoals contact opnemen, of producten bestellen. Wanneer je wilt dat klanten producten bestellen, is het een idee om een webshop te bouwen. dotsolutions bouwt webshops geheel op basis van jouw wensen en behoeften. Een andere stap die je moet nemen, is het registreren van een domeinnaam. De volgende stap is een hosting partij uitkiezen. Je kan ervoor kiezen om de hosting bij dotsolutions te laten draaien.

dotsolutions kan werk uit handen nemen door een op maat gemaakte website of webshop te bouwen 

wanneer je een eigen bedrijf hebt, ben je al druk genoeg met je eigen bedrijf. Het zou daarom gemakkelijker zijn om een website door bijvoorbeeld dotsolutions te laten bouwen. We gaan met je in gesprek over je wensen en behoeften. We ontwerpen en bouwen je website. We houden hierbij rekening met onder andere deze aspecten: veiligheid van de website. Vindbaarheid van de website en het design gericht op de doelgroep van de website.

Ben je geïnteresseerd geraakt om een website of webshop voor je te laten bouwen door dotsolutions? Neem dan contact met ons op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken. Benieuwd naar de overige diensten van dotsolutions of een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.  

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel