Pagina wordt geladen ...
zoeken

Eigen website maken?

Vrijwel elk bedrijf heeft een eigen website. Het doel van een website kan verschillend zijn. een website is het online visitekaartje van een bedrijf. Maar een website heeft vaak ook een ander doel. Een website kan een (potentiële) klant informeren de producten of diensten. Of de website draagt bij aan het werven van nieuwe klanten. Kortom, het is dus ontzettend belangrijk om een eigen website te hebben. Zonder website laat je kansen liggen. 

Heeft jouw bedrijf nog geen eigen website, laat dotsolutions jouw dan helpen! Wij maken op maat gemaakte websites die voldoen aan jouw wensen en verwachtingen. 

 Neem contact op

Waar moet je beginnen?

website maken

Het is goed om te weten welke doelen je wilt bereiken met jouw website. Wil je jouw klanten informeren? Of wil je ook de klant overhalen iets bij jou af te nemen. Dan is de vraag, wil je dat de klanten naar jouw bedrijf toekomen? Of wil je de klanten ook de mogelijkheid geven om online producten te bestellen?

In dat geval past een webshop misschien beter bij jouw bedrijf. Wij bouwen al jaren zeer succesvolle webshops en helpen je graag met het starten van een webshop. 

Belangrijk is dat je zo snel mogelijk een domeinnaam gaat registeren. En een keuze gaat maken welke partij voor jouw de hosting gaat verzorgen. Ook hier kunnen wij jou helpen. 

 

Een op maat gemaakt website of webshop? 

Heb je de keuze gemaakt om een eigen website of webshop te starten? Neem dan contact op met dotsolutions. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen en behoeftes en leggen onze werkwijze aan jou uit. Tijdens het bouwen van een website houden wij niet alleen rekening met jouw doelstellingen, maar ook met andere belangrijke aspecten, zoals de veiligheid van jouw website. Ook richten wij jouw website zo in, dat de website goed zichtbaar is in zoekmachines. Onze vormgevers zorgen ervoor dat de vormgeving van jouw website of webshop in lijn ligt met jouw huisstijl.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dotsolutions? Neem dan contact met ons op zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken. Benieuwd naar de overige diensten van dotsolutions of een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0528 269594 of per e-mail: info@dotsolutions.nl

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel