Pagina wordt geladen ...
zoeken

Drie tips bij een website bouwen in Assen

Zelf een website bouwen is geen optie, dus u wilt er een laten maken in Assen. Maar waar vindt u dat bedrijf dat een professionele site voor u in elkaar kan zetten? Het selecteren van een degelijke partij is echter niet gemakkelijk. Wij hebben drie tips die u helpen een goede keuze te maken uit diverse ontwikkelaars in Assen.

Drie tips bij een website bouwen in assen

Kies nooit te snel

We zeiden het al: het kiezen van een betrouwbare, degelijke webdesigner is een hele opgave. Voor uw gevoel bent u er waarschijnlijk al heel veel tijd aan kwijt en de gedachte dat het uiteindelijke ontwikkelen van de website ook nog even gaat duren, geeft u misschien de neiging om snel een knoop door te hakken. Ons advies: neem geen overhaaste beslissing. Een website bouwen is een heel proces en als u eenmaal een overeenkomst heeft gesloten met een bedrijf, zit u er wel even aan vast.

Zelfs naast een webdesign bedrijf is het handig als het bedrijf ervaring heeft en kennis van internet marketing.

Is er sprake van uitbesteding?

Sommige bedrijven besteden bepaalde delen van hun opdracht uit aan een andere partij. De ene organisatie doet dit structureel, terwijl de ander dit alleen doet als zij meer opdrachten binnenkrijgen dan het bedrijf aankan. Om te voorkomen dat u uw opdracht uit het zicht verliest en de grip op kwaliteit kwijtraakt, dient u van te voren te controleren of er sprake is van uitbesteding. Dit voorkomt onduidelijkheid en nare verrassingen in de toekomst.

Weet u niet zeker of de websitebouwer gebruik maakt hiervan? Neem dan contact op met het bedrijf.

Tussentijdse evaluatie

Heeft u een grote opdracht voor een bedrijf waarvan u zeker weet dat het enkele maanden gaat kosten om de klus te voltooien? Dan doet u er goed aan om met het bedrijf af te spreken om tussentijds evaluatiemomenten in te plannen. Laat u bijvoorbeeld uw website ontwerpen en bouwen door hetzelfde bedrijf, kies er dan in elk geval voor om na de ontwerpfase de ontwerpen te bespreken voordat deze vertaald worden naar de website. Anders zit u straks met een webdesign waar u helemaal niet tevreden over bent!

Zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau als u een website wilt die ook goed vindbaar is. Niet alle bedrijven doen dit naast het bouwen van de website en zult u dus een ander bedrijf hiervor moeten zoeken. 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel