Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een gebruiksvriendelijke website maken

Een website maken kan tegenwoordig bijna iedereen. Een goede website maken is echter een vak apart.

In de regio Assen vindt u allerlei particulieren en bedrijven met websites die verre van gebruiksvriendelijk zijn, met alle gevolgen van dien. Een niet gebruiksvriendelijke website leidt tot frustratie en tot bezoekers die niet weten hoe snel ze op het kruisje moeten drukken. Eenmaal vertrokken komen deze bezoekers nooit meer terug. De moraal van het verhaal: als u een website gaat maken of laat maken, is het van groot belang dat uw bezoekers een positieve eerste indruk krijgen. Diverse richtlijnen kunnen u daarmee helpen.

Een gebruiksvriendelijke website maken

Waarom moet ik iets met die richtlijnen?

Door een website te bouwen die aan bepaalde regels voor gebruiksvriendelijkheid voldoet, zorgt u ervoor dat u meer mensen bereikt. Als mensen het prettig vinden om op uw website te komen en de eerste keer een goede ervaring hebben, komen ze later nog eens terug. Sterker nog, door aan bepaalde technische richtlijnen te voldoen, pikt Google uw website ook beter op. En hoe hoger uw site in de zoekresultaten staat, hoe makkelijker mensen uw website vinden.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en helpt u graag met de beter vindbaarheid van uw website.

Hoe maak ik een gebruiksvriendelijke website?

Een webdesign bureau of internetbureau bij u in de buurt kan u helpen een gebruiksvriendelijke site te bouwen. De gebruiksvriendelijkheid van een website hangt namelijk voor een belangrijk deel af van de structuur en de opbouw van de site. Ook zijn de gebruikte kleuren, lettertype en lettergrootte van invloed op het gebruiksgemak.

Maar u kunt ook zelf een heleboel doen om uw website gebruiksvriendelijk te maken. Gaat u een stukje tekst plaatsen op de website? Zorg er dan voor dat deze in duidelijke paragrafen is verdeeld en gebruik aansprekende kopjes per onderdeel. Verwijst u met een link naar een andere website of een andere pagina binnen uw site, zorg er dan voor dat deze link duidelijk is. Door op deze kleine dingen te letten, maakt u grote stappen qua gebruiksgemak voor uw bezoeker.

Zoek dus een bedrijf die weet hoe uw webdesign er profesioneel uit ziet, en gebruiksvriendelijk is.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel