Pagina wordt geladen ...
zoeken

Ik zoek een websitebouwer in Assen

Als u een mooi idee heeft ontwikkeld voor de website van uw bedrijf in Assen, gaat u op zoek naar een websitebouwer die het hele plaatje voor u kan ontwikkelen naar een werkende site. Maar een website bouwen van goede kwaliteit die voldoet aan uw eisen, is misschien nog niet zo simpel als het lijkt.

Het bouwen van een website is een proces en gedurende de ontwikkeling kan er een heleboel gebeuren. Daarom is het belangrijk dat u meteen een goede ontwikkelaar kiest, want anders zou het bouwen van de website wel eens kunnen mislukken! Hoe vindt u die ene websitebouwer die bij u past?

Neem de tijd om een professioneel webdesign bureau te kiezen, zo staat u niet voor onaangename verrassingen!

Neem meerdere partijen in overwegingIk zoek een websitebouwer in Assen

Allereerst is het verstandig om u niet blind te staren op één websitebouwer. Wellicht kent u via via een ontwikkelaar die voor een collega of vriend een mooie website heeft gebouwd, maar dit is niet vanzelfsprekend de beste partij voor u. Spreid uw kansen en neem meerdere websitebouwers in overweging. U kunt deze ontwikkelaars dan met elkaar vergelijken en uiteindelijk de beste keuze maken.

Wilt u tijd besparen met uw website? Zoek dan een full service internet marketing bureau bij u in de buurt. Zij hebben verstand met ongeveer alles wat het internet te maken heeft en hoe u uw bedrijf online kan gebruiken.

Controleer referenties

Heeft u een paar mensen gevonden die u wellicht kunnen helpen een goede website te ontwikkelen? Dan kunt u veel leren van eerdere opdrachten. Via een portfolio of lijst met eerdere opdrachtgevers kunt u referenties nagaan. Bel eens een eerdere klant op en vraag naar zijn ervaringen met de websitebouwer. Is die persoon tevreden met het resultaat? Waren er noemenswaardige obstakels tijdens het ontwikkelproces? Is men over het algemeen positief of negatief te spreken over de bouwer?

Lees de drie tips die belangrijk zijn bij het bouwen van een website voordat u een bedrijf kiest!

Ga in gesprek

Als u eenmaal de nodige informatie op zak heeft en u bent nog steeds geïnteresseerd in twee of drie partijen, dan komt u bij de stap waarin u gaat bellen of langsgaat bij de ontwikkelaar. Bijna elke partij staat open voor een gesprek met een mogelijke opdrachtgever. In dit gesprek kunt u aangeven wat u wilt en wat voor u belangrijk is, waarna de ander met u bespreekt hoe zij dit kunnen vormgeven. 

Ook in assen luisteren wij naar uw ideeen en kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn voor het webdesign van uw bedrijf.

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel