Pagina wordt geladen ...
zoeken

Ik zoek een websitebouwer in Assen

Als je een mooi idee hebt ontwikkeld voor de website van jouw bedrijf in Assen, ga je op zoek naar een websitebouwer die het hele plaatje voor jou kan ontwikkelen naar een werkende site. Maar een website bouwen van goede kwaliteit die voldoet aan jouw eisen, is misschien nog niet zo simpel als het lijkt.

Het bouwen van een website is een proces en gedurende de ontwikkeling kan er een heleboel gebeuren. Daarom is het belangrijk dat je meteen een goede ontwikkelaar kiest, want anders zou het bouwen van de website wel eens kunnen mislukken! Hoe vindt je die ene websitebouwer die bij jou past?

Neem de tijd om een professioneel webdesign bureau te kiezen, zo sta je niet voor onaangename verrassingen!

Neem meerdere partijen in overwegingIk zoek een websitebouwer in Assen

Allereerst is het verstandig om je niet blind te staren op één websitebouwer. Wellicht ken je via via een ontwikkelaar die voor een collega of vriend een mooie website heeft gebouwd, maar dit is niet vanzelfsprekend de beste partij voor jou. Spreid jouw kansen en neem meerdere websitebouwers in overweging. Je kunt deze ontwikkelaars dan met elkaar vergelijken en uiteindelijk de beste keuze maken.

Wil je tijd besparen met jouw website? Zoek dan een full service internet marketing bureau bij jou in de buurt. Zij hebben verstand met ongeveer alles wat het internet te maken heeft en hoe je jouw bedrijf online kan gebruiken.

Controleer referenties

Heb je een paar mensen gevonden die jou wellicht kunnen helpen een goede website te ontwikkelen? Dan kun je veel leren van eerdere opdrachten. Via een portfolio of lijst met eerdere opdrachtgevers kun je referenties nagaan. Bel eens een eerdere klant op en vraag naar zijn ervaringen met de websitebouwer. Is die persoon tevreden met het resultaat? Waren er noemenswaardige obstakels tijdens het ontwikkelproces? Is men over het algemeen positief of negatief te spreken over de bouwer?

Lees de drie tips die belangrijk zijn bij het bouwen van een website voordat je een bedrijf kiest!

Ga in gesprek

Als je eenmaal de nodige informatie op zak hebt en je bent nog steeds geïnteresseerd in twee of drie partijen, dan kom je bij de stap waarin je gaat bellen of langsgaat bij de ontwikkelaar. Bijna elke partij staat open voor een gesprek met een mogelijke opdrachtgever. In dit gesprek kun je aangeven wat je wilt en wat voor jou belangrijk is, waarna de ander met jou bespreekt hoe zij dit kunnen vormgeven. 

Ook in assen luisteren wij naar jouw ideeen en kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn voor het webdesign van jouw bedrijf.

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel