Pagina wordt geladen ...
zoeken

Internet marketing bureau nabij Assen

Je bent op de goede weg wanneer je een goede website hebt die is gebouwd op basis van jouw wensen en waarbij je doelgroep leidend is, maar je bent er dan nog niet helemaal. Je wilt natuurlijk ook dat jouw website bezoekers krijgt en op deze manier nieuwe klanten binnenhaalt. Op deze manier genereer je uiteindelijk meer inkomsten. Deze bezoekers voor je website kan je binnenhalen door aan online marketing te doen. dotsolutions helpt je hier graag mee. Lees verder om erachter te komen wat dotsolutions voor je kan betekenen.

Neem contact op

Vindbaarheid van je website voor je bedrijf nabij Assen

Allereerst is het van groot belang dat je website gevonden kan worden in de zoekmachines zoals Google door bestaande, maar ook zeker potentiële klanten. Hier zijn twee manieren voor: het toepassen van SEO en SEA. De medewerkers van dotsolutions helpen je hier graag mee.    

SEO om de vindbaarheid van je website te verhogen

SEO passen wij toe door middel van het schrijven van teksten waar we diverse zoekwoorden, waar veel op wordt gezocht, toepassen. Wanneer potentiële klanten zoeken op deze zoektermen in bijvoorbeeld Google, komt deze tekst naar voren. Het is de kunst om de juiste zoekwoorden te gebruiken in de teksten. Dit doen wij door eerst een zoekwoordenanalyse uit te voeren. De geschreven SEO teksten worden in de sitemap van de website geplaatst. Je kan dit zien als een soort inhoudsopgave van je website.   

SEA; doelgericht adverteren op Google voor je website

dotsolutions kan ook campagnes voor je maken die in de zoekmachine Google als advertenties terechtkomen. Je betaalt pas wanneer klanten op de advertentie klikken. Je bepaalt zelf hoeveel geld je per dag wilt besteden door middel van een dagbudget. Advertenties worden gemaakt op basis van zoekwoorden en er kan gekozen worden om de advertentie alleen te laten tonen aan personen in een bepaalde regio en op bepaalde tijden. Om deze reden kan erg gericht geadverteerd worden. Deze manier wordt ook wel SEA genoemd.   

Overige diensten van dotsolutions voor je website voor je bedrijf nabij Assen

dotsolutions kan je ook helpen met andere online marketingactiviteiten zoals:

Ben je geïnteresseerd in één van de marketingdiensten van dotsolutions? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Je kan ons bellen op 0528 26 95 94, mailen of het contactformulier invullen.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel