Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign in Assen

Je hebt een bedrijf in de omgeving van Assen en wilt een nieuw ontwerp laten maken voor jouw website? We denken graag met je mee, kom eens langs om de mogelijkheiden te bespreken.

Neem contact met ons op

Misschien heb je al een website en ben je niet tevreden over het huidige webdesign, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een nieuwe website meteen van een strak design wilt voorzien. Maar wat wil je de webdesigner precies laten ontwerpen?

Webdesign in Assen

Een logo

Een website maken is één ding, maar een logo ontwerpen is echt een vak apart. Sommige mensen kunnen zelf nog wel een vlotte website maken, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen als het om een logo gaat. Gelukkig zijn er grafisch ontwerpers die daar hun vak van hebben gemaakt. Onze ervaren webdesigners kunnen jou helpen met het maken van een pakkend beeldmerk.

Een webdesign met logo ziet er veel professioneler uit dan een webdesign zonder logo!

De huisstijl

Eveneens binnen webdesign valt het laten ontwerpen van een huisstijl. Met een krachtige huisstijl presenteer je jouw bedrijf met een alomvattende uitstraling. Het laten maken van een huisstijl kost bedrijven vanzelfsprekend meer werk dan alleen het logo ontwerpen. Toch is het belangrijk, omdat het als het ware de visuele identiteit van jouw bedrijf vormt. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat mensen jouw bedrijf al door middel van een kleurencombinatie of een lettertype herkennen. De huisstijl komt overal in terug: op jouw visitekaartje, op het briefpapier van de post die je verstuurt en in de e-mails die je naar jouw relaties verzendt.

Door een duidelijke huisstijl te gebruiken, wordt de website ook gebruiksvriendelijk en is het voor een bezoeker veel aantrekkelijker.

Een hele site

Nog een stapje verder dan de huisstijl is het ontwerpen van een hele site. Als je een nieuw bedrijf start, kan je door een goede webdesigner de volledige huisstijl en de site laten ontwikkelen. Het laten bouwen van een site is een proces waarin je zorgvuldig te werk moet gaan, het is immers  van groot belang dat je een goede, functionele site bouwt waar bezoekers zich prettig bij voelen, omdat dit later meer inkomsten zal genereren.

Lees onze tips over het  bouwen van een website

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel