Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webdesign in Assen

U heeft een bedrijf in Assen en wilt een ontwerp laten maken voor uw website.

Misschien heeft u al een website en bent u niet tevreden over het huidige webdesign, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een nieuwe website meteen van een strak design wilt voorzien. Maar wat wilt u de webdesigner precies laten ontwerpen?

Webdesign in Assen

Een logo

Een website maken is één ding, maar een logo ontwerpen is echt een vak apart. Sommige mensen kunnen zelf nog wel een vlotte website maken, maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen als het om een logo gaat. Gelukkig zijn er grafisch ontwerpers die daar hun vak van hebben gemaakt. Diverse webdesigners kunnen u helpen met het maken van een pakkend beeldmerk.

Een webdesign met logo ziet er veel professioneler uit dan een webdesign zonder logo!

De huisstijl

Eveneens binnen webdesign valt het laten ontwerpen van een huisstijl. Met een krachtige huisstijl presenteert u uw bedrijf met een alomvattende uitstraling. Het laten maken van een huisstijl kost bedrijven vanzelfsprekend meer werk dan alleen het logo ontwerpen. Toch is het belangrijk, omdat het als het ware de visuele identiteit van uw bedrijf vormt. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat mensen uw bedrijf al door middel van een kleurencombinatie of een lettertype herkennen. De huisstijl komt overal in terug: op uw visitekaartje, op het briefpapier van de post die u verstuurt en in de e-mails die u naar uw relaties verzendt.

Door een duidelijke huisstijl te gebruiken, wordt de website ook gebruiksvriendelijk en is het voor een bezoeker veel aantrekkelijker.

Een hele site

Nog een stapje verder dan de huisstijl is het ontwerpen van een hele site. Als u een nieuw bedrijf start, kan u door een goede webdesigner de volledige huisstijl en de site laten ontwikkelen. Het laten bouwen van een site is een waar proces dat flink wat tijd en geld kan kosten. Desondanks is het van groot belang dat u een goede, functionele site bouwt waar bezoekers zich prettig bij voelen, omdat dit later meer inkomsten zal genereren.

Lees de tips die wij u kunnen vertellen over het bouwen van een website

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel