Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website design in Assen

Een goed website design is allesbepalend voor het succes van jouw site en daarmee misschien zelfs jouw bedrijf.Run je bijvoorbeeld een webshop vanuit Assen en verdien je daarmee jouw inkomsten? Dan ben je erbij gebaat dat mensen jouw site makkelijk kunnen gebruiken en zonder problemen hun bestelling bij jou kunnen plaatsen. Maar wat is er dan precies belangrijk in website design?

Herkenning van het bedrijf 

Zorg ervoor dat je een goed logo hebt op jouw website. Dit logo zorgt ervoor dat mensen jouw bedrijf herkennen en onthouden. Ook heeft jouw bedrijfslogo een belangrijke functie op de site: mensen moeten erop kunnen klikken om terug te gaan naar de hoofdpagina van de site. Daarvoor dien je het logo goed in beeld te brengen op een voor bezoekers herkenbare positie, namelijk linksboven in elke pagina van jouw website. Bij ons kun je ook jouw logo laten maken. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Relevante website behouden  

jordy2Sommige websites hebben een menu dat bijna niet meer op een scherm past of stoppen de homepage vol met zoveel tekstblokjes, foto’s, en banners dat bezoekers niet meer weten waar ze op moeten klikken. Gevolg? Mensen verlaten jouw website. Zorg er dus voor dat je jouw bezoekers niet overlaad met opties, maar ga terug naar de essentie. Wat komen mensen op jouw website doen? Zorg er dan voor dat mensen dit ook kunnen doen zonder gestoord te worden door zaken waar zij niks van willen weten. Ben je gevestigd in Assen en omgeving en opzoek naar een bedrijf in Assen die dit voor jou kan waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Website content duidelijk weergeven 

Niet alleen worden bezoekers soms overladen met klikmogelijkheden, ook krijgen zij regelmatig hoofdpijn van de grote lappen op elkaar gepakte tekst of de drukke kleuren op een site. Een krachtig website design heeft een rustig uiterlijk en is niet volgepakt met tien verschillende kleuren. Zorg bij de teksten voor alinea’s, witregels en kopjes om het rustig te houden. Zo houdt je jouw bezoekers langer op jouw site en vinden zij makkelijker waar zij naar zoeken.

Meer weten over webdesign?

Wilt u meer weten over webdesign? Neem dan contact met ons op! Tijdens een gesprek bespreken wij wat jouw wensen zijn en wat we kunnen betekenen voor jou ! Je kunt ons een e-mail sturen naar info@dotsolutions.nl of vul ons contactformulier in. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Bellen is natuurlijk ook mogelijk op 0528 - 26 95 94.

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel