Pagina wordt geladen ...
zoeken

Website maken in Assen

Anno 2018 heb je echt een goede website nodig. Consumenten zoeken bedrijven en diensten online. Ook zoeken steeds meer mensen mobiel. Ben jij nog tevreden over je huidige website, of is deze toe aan vervanging? Kom eens bij ons langs om de mogelijkheiden te bespreken.

Neem contact met ons op

Wellicht heb je al veel gelezen over de voor- en nadelen van het zelf maken van een website. De voornaamste reden om het zelf te doen is financieel; het is tenslotte duurder om een website te laten bouwen. Maar een website laten maken heeft ook heel veel voordelen. dotsolutions kan niet alleen je website bouwen, maar we helpen je ook met talloze andere zaken die nauw raken aan de bouw van de site. Wij bespreken enkele voorbeelden.

Vergeet niet voordat je jouw website laat maken, het duidelijk is waar de website over gaat. Voor het webdesign bedrijf is het lastig als je langs komt en nog niet weet waar jouw website over moet gaan.  Dankzij onze uitgebreide intake zullen we samen met jou snel tot een voorstel komen. 

Mobiele website

Niet alle website bedrijfjes bouwen standaard ook een mobiele website. Wij doen dit  uiteraard wel!   Aangezien steeds meer internetverkeer vanaf mobiele telefoons en tablets plaatsvindt, is het absoluut noodzakelijk om jouw website een responsive design mee te geven. Op die manier blijft je website ook gebruiksvriendelijk voor bezoekers vanaf smartphones en tablets.

Website laten maken in Assen

Een eigen CMS

Sommige kleinere websitebouwers kunnen in een handomdraai een website voor jou maken. Maar wat als je een foto wilt wijzigen op de homepage of een nieuwsbericht wilt toevoegen op jouw site? Dan kan het erg onhandig zijn als je de website niet zelf beheert. Met ons eigen CMS (Content Management Systeem) kun je na het bouwen van de website zelf eenvoudig de inhoud van de website aanpassen en hoef je dus niet meer steeds naar de ontwikkelaar te bellen.

Ben je nog op zoek naar een webdesign bureau in Assen waarbij je zelf jouw website kunt beheren door middel van een eigen CMS? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sociale media

Sommige internetbureaus in Assen kunnen jou ook helpen met het integreren van sociale media in jouw website.  Ook dit doen wij graag voor jou. Wil je bijvoorbeeld jouw bezoekers de mogelijkheid geven om via een Like-knop op de site lid te worden van jouw Facebookpagina? Of wil je de meest recente tweets via een Twitterfeed op de homepage tonen? Dankzij onze expertise  in sociale media, kunnen je hierin adviseren en verder helpen.

Bezoekers op jouw website

Uiteraard is dan ook van belang dat je bezoekers hebt op jouw website. Weten de juiste klanten je wel te vinden, ook dit soort zaken behoort een goed webbureau voor jou te verzorgen. We hebben hier een team ervaren marketeers voor, die jou helpen jouw website beter vindbaar te maken. 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel