Pagina wordt geladen ...
zoeken

Zoekmachine optimalisatie in Assen

Zoek je een bedrijf in de omgeving van Assen dat je kan helpen met zoekmachine optimalisatie? Kom dan eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een SEO specialist kan een uitkomst bieden als je al een website hebt, maar niet tevreden bent over de vindbaarheid in Google. Tegelijkertijd ben je ook gebaat bij zoekmachine optimalisatie als je een volledig nieuwe website laat bouwen. Een professioneel bureau houdt bij het bouwen van de website rekening met de vindbaarheid in zoekmachine en zorgt voor de technische ondersteuning van zoekmachine optimalisatie. Toch is techniek niet alles – je hebt zelf ook invloed op de (toekomstige) vindbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. Hoe zorg je ervoor dat jouw website SEO-proof is? En wat moet de techniek dan precies doen?

dotsolutions is een full service internet bureau. Wij ontwerpen en maken een website, maar daarbij zorgen we ook voor de SEO en internetmarketing.

Schrijf goede webteksten

Schrijven voor het internet is een heel ander vak dan schrijven voor een papieren krant of tijdschrift. Je hebt namelijk te maken met een totaal ander publiek. Op internet leest men snel en vluchtig; dit wordt ook wel een scannende manier van lezen genoemd. Om de bezoekers van jouw website te voorzien in hun behoefte, vereist dit een andere manier van schrijven. Wij kunnen je helpen met het schrijven van teksten voor het internet.

Zoekmachine optimalisatie in Assen

Door een website te laten maken en daar een goede tekst in te zetten, komen er ook meer bezoekers naar jouw website.

De teksten die je maakt voor jouw website, dienen duidelijk en helder te zijn. Vermijd moeilijke woorden en schrijf zoveel mogelijk in spreektaal. Elke tekst die je maakt, dient een titel te krijgen en wanneer nodig ook tussenkopjes. Dit helpt de bezoeker namelijk met het scannen van het materiaal en zorgt ervoor dat zij sneller vinden waar zij naar op zoek zijn.  Een ander belangrijk voordeel van het werken met titels en tussenkopjes is dat zoekmachines de teksten op jouw website beter indexeren en jouw website daardor beter vindbaart wordt.

Wat moet de techniek doen?

Jammer genoeg kun je lang niet alles zelf. Een groot deel van de vindbaarheid in Google is afhankelijk van de manier waarop jouw website gebouwd is. Onder andere de structuur van de website, de zogenaamde metatags die aan pagina’s gekoppeld zijn en de alt tags achter afbeeldingen spelen een grote rol in zoekmachine optimalisatie. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten helpen je graag om deze aspecten van SEO te verbeteren.

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel