Pagina wordt geladen ...
zoeken

Jouw community te bereiken op één plek, met één druk op de knop. Klink interessant?

Vraag vandaag nog een offerte aan.

Verbinden & informeren

Onze app is als communicatieplatform gemaakt voor organisaties die op een laagdrempelige en exclusieve manier meerwaarde willen aan haar leden, medewerkers of klanten. Ons doel is om van een organisatie een community te maken waar mensen interacteren, vinden, verbinden en delen. Een community die jij met één druk op de knop kan informeren. 

Overzichtelijk en centraal

Alle communicatie van jouw organisatie in één app. 
Zo deel je het laatste nieuws over ontwikkelingen, maak je eenvoudig een evenement en vind je zo het telefoonnummer van al je contacten.
In plaats van 

Functies en mogelijkheden

Met je eigen app geef je leden toegang tot alle relevante informatie, zoals onder andere:

Nieuws
Nieuwsitems worden getoont in een tijdlijn en alle leden krijgen een pushnotificatie zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste en belangrijkste nieuwtjes.

Smoelenboek
In het smoelenboek vind je alle informatie over je leden. Leden kunnen makkelijk contact opnemen met elkaar bijvoorbeeld door een koppeling met Whatsapp.

Activiteiten
Via de app kunnen leden zich aanmelden voor een activiteit. Vervolgens kan iedereen zien welke leden zich hebben aangemeld voor een activiteit. 

Documenten
Leden kunnen snel bij belangrijke PDF documenten of andere bestanden. Zo kun je altijd en overal bij deze bestanden met één druk op de knop.

Polls
Wordt het een BBQ of gaan jullie paintballen? Waarom laat je de leden niet kiezen? Via de poll peil je eenvoudig de meningen van je leden.

Pushmeldingen
Om er zeker van te zijn dat je leden altijd op de hoogte zijn, kun je berichten snel onder de aandacht brengen via push notificaties.

In eigen huisstijl
Onze ervaren ontwerpers maken de app volledig in de huisstijl van jouw organisatie.

Uitgebreide functies
Een voorbeeld van een uitbreiding kan zijn een wedstrijdenschema en uitslagen. 
 

Naast deze functie zijn er nog vele andere functies mogelijk. Vertel ons welke functie je graag zou willen zien, (bijna) alles is mogelijk!

Veiligheid

Met onze app deel je informatie, kennis, contactgegevens en documentatie. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met deze data wordt omgegaan. Daarom hosten wij via xyz voor een veilige en zorgvuldige behandeling van je data. Daarnaast voldoen wij uiteraard ook aan de AVG wet.

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel