Pagina wordt geladen ...
zoeken

E-learning op maat voor het behalen van resultaat

Bijna alle bedrijven met meer dan 20 werknemers besteed tijd aan interne opleidingen.
Met e-learning op maat kunt u zelf opleidingen en trainingen samenstellen voor uw personeel.

informatie aanvragen

Wat is e-learning?

E-learning is een verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties met behulp van het internet. Dit betekent dat er overal waar een internetverbinding is kan worden ingelogd op cursussen en trainingen om deze te volgen. Hierdoor is het in eigen tempo en op elk gewenst tijdstip uit te voeren.

Of het nu gaat om een bedrijf in de zorg, beveiliging of schoonmaak, e-learning is uit te voeren in alle soorten bedrijven en organisaties die hun personeel traint en opleid. Als u waarde hecht aan goed opgeleid personeel die regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelen dan is e-learning voor uw bedrijf een ideale oplossing.

dotsolutions-afbeelding-e-learning

De voordelen van e-learning

E-learning brengt vele voordelen met zich mee. Voor de meeste bedrijven zullen flexibiliteit, het op peil houden van de actuele kennis, besparing van eventuele reiskosten en de tijdsbesparing qua training van de medewerkers de belangrijkste voordelen zijn.
 

Flexibiliteit

Uw personeel heeft 24/7 toegang tot de leeromgeving.

Het lesmateriaal kan makkelijk in blokken worden verdeeld, zodat de cursist de stof beter en naar eigen behoefte tot zich kan nemen.  

Actuele kennis 

Het is gemakkelijk om het trainingsmateriaal up-to-date te houden. Daarnaast kunt u in een handomdraai voor een geheel netwerk een aanpassing doen. Hierdoor hebben uw werknemers toegang tot de meest actuele informatie. Ook hebben alle medewerkers toegang tot dezelfde informatie.

Sneller leren

Met e-learning is het mogelijk om meer medewerkers in een korte tijd te trainen. U kunt meer cursisten in één keer bereiken omdat het niet meer nodig is om de trainer en cursist bij elkaar te brengen in éen ruimte. Daarnaast kunnen uw medewerkers leren in hun eigen tempo. Snel lerende kunnen daardoor minder tijd besteden aan de opleiding. 

Uw eigen e-learning systeem op maat

Met een e-learning systeem op maat is het belangrijk dat u een aantal zaken vooraf goed voorbereid:

  • Specifieke kennis en informatie over de opleiding.
  • De vragen en de bijbehorende score voor een goed antwoordt.
  • Hoeveel punten zijn er nodig om de opleiding met succes af te ronden?
  • Is er beeldmateriaal nodig zoals foto’s en/of video’s?
  • Wat krijgt de cursist als hij de opleiding met succes heeft afgerond? Bijvoorbeeld een diploma of certificaat.

Al vanaf €2600,- kunt u over een op maat gemaakt e-learning systeem beschikken om uw personeel op te leiden of bij te scholen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een op maat gemaakt e-learning systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 26 95 94 of stuur ons een e-mail.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel