Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe een website jouw omzet kan verdubbelen

Een goede site kan voor een bouwbedrijf veel klussen opleveren. Maar waar bestaat een goede site nu uit?

neem nu contact op

Een goede website bestaat uit meerdere onderdelen en is eindeloos te verbeteren. Een goede basis is erg belangrijk, hier zullen de eerste bezoekers en mogelijke klanten binnenkomen. Vanuit de basis kun je jouw website nog verder uitwerken en verbeteren. Een goede website kan jouw omzetverdubbelen door de klussen die je via dit online platform kunt binnenhalen zeker in de bouwsector.

Een goede website voor de bouw

Om die goede basis voor jouw website te krijgen, is het om te beginnen belangrijk om alle informatie op de site relevant en informatief te houden. Dit zorgt ervoor dat bezoekers minder snel jouw website zullen verlaten. Daarnaast zijn er een aantal pagina’s die je moet hebben wil je een goede basis leggen voor jouw website:


•    Homepage; Het hebben van een homepage (ook wel homepagina) is één van de belangrijkste pagina’s op een website. Het grootste gedeelte van alle bezoekers komt namelijk via de homepage binnen. Het is bij deze pagina dan ook erg belangrijk een goede eerste indruk te geven en bezoekers nieuwsgierig te maken naar jouw diensten. Zodat de bezoeker langer op jouw website blijft en door gaat klikken naar jouw dienstenpagina.


•    Blog; Het hebben van een blog op jouw website heeft meerdere functionaliteiten. Zo kun je bezoekers vertellen over jouw vakgebied of over de diensten die je kunt leveren. Maar je kunt jouw bezoekers door middel van een blog ook enthousiast maken, met als doel dat zij meer informatie gaan aanvragen of zelfs contact met jou opnemen. Daarnaast helpt een blog bij een betere vindbaarheid bij de verschillende zoekmachines, zoals Google. Dit komt doordat de zoekmachine “bots” zien dat jouw website meer informatie bevat na het plaatsen van een blog, hierdoor zal je hoger in de ranglijsten worden geplaatst wanneer men zoekt naar een bouwbedrijf.


•    Over ons & contactpagina; Door deze pagina’s op te nemen in jouw website geef je de bezoekers de mogelijkheid contact met jou op te nemen. De bezoekers van deze pagina’s zijn ten slotte geïnteresseerd genoeg om over jouw bedrijf te lezen en zijn mogelijk al van plan contact met jou op te nemen. Het is voor deze pagina’s dan ook erg belangrijk dat je relevante en goede content over jouw diensten levert zodat de bezoekers daadwerkelijk over zullen gaan om contact met je te zoeken en de klussen bij je uitbesteden. 


Website test

Naast deze goede basis zijn er talloze mogelijkheden om jouw website nog beter te maken. Wil je weten hoe jouw website scoort op de verschillende punten? Doe dan onze gratis websitetest. Je krijgt naderhand tips en duidelijke verbeterpunten voor jouw website die wij in een persoonlijk gesprek graag met je doornemen.


Nog geen website?

Heb je nog geen website, maar ben je wel geïnteresseerd in het beginnen van een website? dotsolutions is een specialist op het gebied voor websites voor de bouwsector en helpen je hier graag bij. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel