Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe een website uw omzet kan verdubbelen

Een goede site kan voor een bouwbedrijf veel klussen opleveren. Maar waar bestaat een goede site nu uit?

neem nu contact op

Een goede website bestaat uit meerdere onderdelen en is eindeloos te verbeteren. Een goede basis is erg belangrijk, hier zullen de eerste bezoekers en mogelijke klanten binnenkomen. Vanuit de basis kunt u uw website nog verder uitwerken en verbeteren. Een goede website kan uw omzetverdubbelen door de klussen die u via dit online platform kunt binnenhalen zeker in de bouwsector.

Een goede website voor de bouw

Om die goede basis voor uw website te krijgen, is het om te beginnen belangrijk om alle informatie op de site relevant en informatief te houden. Dit zorgt ervoor dat bezoekers minder snel uw website zullen verlaten. Daarnaast zijn er een aantal pagina’s die u moet hebben wilt u een goede basis leggen voor uw website:


•    Homepage; Het hebben van een homepage (ook wel homepagina) is één van de belangrijkste pagina’s op een website. Het grootste gedeelte van alle bezoekers komt namelijk via de homepage binnen. Het is bij deze pagina dan ook erg belangrijk een goede eerste indruk te geven en bezoekers nieuwsgierig te maken naar uw diensten. Zodat de bezoeker langer op uw website blijft en door gaat klikken naar uw dienstenpagina.


•    Blog; Het hebben van een blog op uw website heeft meerdere functionaliteiten. Zo kunt u bezoekers vertellen over uw vakgebied of over de diensten die u kunt leveren. Maar u kunt uw bezoekers door middel van een blog ook enthousiast maken, met als doel dat zij meer informatie gaan aanvragen of zelfs contact met u opnemen. Daarnaast helpt een blog bij een betere vindbaarheid bij de verschillende zoekmachines, zoals Google. Dit komt doordat de zoekmachine “bots” zien dat uw website meer informatie bevat na het plaatsen van een blog, hierdoor zal u hoger in de ranglijsten worden geplaatst wanneer men zoekt naar een bouwbedrijf.


•    Over ons & contactpagina; Door deze pagina’s op te nemen in uw website geeft u de bezoekers de mogelijkheid contact met u op te nemen. De bezoekers van deze pagina’s zijn ten slotte geïnteresseerd genoeg om over uw bedrijf te lezen en zijn mogelijk al van plan contact met u op te nemen. Het is voor deze pagina’s dan ook erg belangrijk dat u relevante en goede content over uw diensten levert zodat de bezoekers daadwerkelijk over zullen gaan om contact met u te zoeken en de klussen bij u uitbesteden. 


Website test

Naast deze goede basis zijn er talloze mogelijkheden om uw website nog beter te maken. Wilt u weten hoe uw website scoort op de verschillende punten? Doe dan onze gratis websitetest. U krijgt naderhand tips en duidelijke verbeterpunten voor uw website die wij in een persoonlijk gesprek graag met u doornemen.


Nog geen website?

Heeft u nog geen website, maar bent u wel geïnteresseerd in het beginnen van een website? dotsolutions is een specialist op het gebied voor websites voor de bouwsector en helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel