Pagina wordt geladen ...
zoeken

ICT, Telecom en Internet

Ook op het gebied van ICT, Telecom, Security en Clouddiensten kunnen wij u helpen. Dat doen wij in samenwerking met onze ICT partner Spreen ICT uit Hoogeveen. Naast expert en beheerder, zijn zij ook leverancier voor alle benodigde hardware, zoals desktopcomputers, laptops, netwerkapparatuur en printing.

 

Wij bieden u samen met Spreen ICT de volgende diensten aan: 

ICT

ICT heeft altijd zorg nodig en wij ondersteunen en bewaken de processen. Ook staan we snel voor u klaar mocht er onverhoopt een storing zijn. Omdat wij onze activiteiten concentreren in de regio Hoogeveen, zijn onze servicemonteurs altijd snel ter plekke.

Dankzij transparantie en duidelijke communicatie bieden wij voor iedere situatie een oplossing op maat. U kies zelf de vorm die het beste bij u past, van ad hoc service tot servicecontracten.

dotsolutions-ict-en-internet

Internet

Uw internetverbinding is van onschatbare waarde voor uw bedrijfsvoering. U wilt een verbinding waarop u kunt vertrouwen en een provider die onmiddellijk te hulp schiet bij storingen. Spreen biedt hiervoor de oplossing en is uw lokale expert en provider voor ADSL, SDSL, VDSL, glasvezel en kabel (Ziggo). Een eigen helpdesk garandeert u een snelle service zonder dure en moeilijk bereikbare 0900- nummers. Wij helpen u graag bij een analyse van uw huidige internetvoorziening en adviseren u gratis en vrijblijvend over mogelijke verbeteringen.

VoIP

VoIP is bellen via Internet, ook wel internetbellen genoemd. Voor uw bedrijf biedt VoIP vele mogelijkheden. Als zelfstandig VoIP provider bieden wij u verschillende VoIP opties. Hiermee hebben wij voor elk formaat organisatie een passende oplossing, bijvoorbeeld geavanceerde oplossingen voor Callcenters en Receptieposten. Onze VoIP diensten zijn Cloud gebaseerd waardoor een investering in een eigen centrale niet nodig is.

Cloud

Spreen levert een uitgebreid aanbod aan Cloud oplossingen, van een eenvoudige oplossing voor het opslaan van uw bedrijfsbestanden tot en met een complete online werkplek.

Security

Het is belangrijker dan ooit om uw bedrijfsdata goed te beveiligen. Spreen ICT biedt diverse professionele oplossingen om u te beschermen tegen aanvallen van hackers en spammers.

Gegevensverlies kan ook ontstaan door brand, waterschade, inbraak en gebruikersfouten. Spreen wapent u tegen gegevensverlies dankzij de dienst Security as a Service. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van maandelijkse diensten als Managed Antivirus, een professionele firewall en een gecontroleerd back-up systeem. Hierdoor hoeft u geen investeringen te doen in kostbare apparatuur en bijbehorend onderhoud. Per maand kunt u diensten afschalen en uitbreiden.

Contact of interesse?

Wilt u advies of wilt u meer weten wat voor u van toepassing is, dat kan door een afspraak te maken met onze helpdesk.

Direct contact opnemen

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel