Pagina wordt geladen ...
zoeken

ICT, Telecom en Internet

Ook op het gebied van ICT, Telecom, Security en Clouddiensten kunnen wij jou helpen. Dat doen wij in samenwerking met onze ICT partner Spreen ICT uit Hoogeveen. Naast expert en beheerder, zijn zij ook leverancier voor alle benodigde hardware, zoals desktopcomputers, laptops, netwerkapparatuur en printing.

 

Wij bieden jou samen met Spreen ICT de volgende diensten aan: 


Op weg naar een digitale organisatie

ICT staat voor informatie- en communicatietechnologie en heeft altijd zorg nodig en wij ondersteunen en bewaken de processen. Ook staan we snel voor jou klaar mocht er onverhoopt een storing zijn. Omdat wij onze activiteiten concentreren in de regio Hoogeveen, zijn onze servicemonteurs altijd snel ter plekke.

Dankzij transparantie en duidelijke communicatie bieden wij voor iedere situatie een oplossing op maat. Je kiest zelf de vorm die het beste bij je past, van ad hoc service tot servicecontracten.

dotsolutions-ict-en-internet

Een goede internet verbinding is de basis van elk bedrijf

Jouw internetverbinding is van onschatbare waarde voor jouw bedrijfsvoering. Je wilt een verbinding waarop je kunt vertrouwen en een provider die onmiddellijk te hulp schiet bij storingen. Spreen biedt hiervoor de oplossing en is jouw lokale expert en provider voor ADSL, SDSL, VDSL, glasvezel en kabel (Ziggo). Een eigen helpdesk garandeert je een snelle service zonder dure en moeilijk bereikbare 0900- nummers. Wij helpen je graag bij een analyse van jouw huidige internetvoorziening en adviseren je gratis en vrijblijvend over mogelijke verbeteringen.

Bellen over internet (VoIP)

VoIP is bellen via Internet, ook wel internetbellen genoemd. Voor jouw bedrijf biedt VoIP vele mogelijkheden. Als zelfstandig VoIP provider bieden wij jou verschillende VoIP opties. Hiermee hebben wij voor elk formaat organisatie een passende oplossing, bijvoorbeeld geavanceerde oplossingen voor Callcenters en Receptieposten. Onze VoIP diensten zijn Cloud gebaseerd waardoor een investering in een eigen centrale niet nodig is.

Een cloud oplossing voor iedereen

Spreen levert een uitgebreid aanbod aan Cloud oplossingen, van een eenvoudige oplossing voor het opslaan van jouw bedrijfsbestanden tot en met een complete online werkplek.

Beveiliging van uw bedrijfsdata

Het is belangrijker dan ooit om jouw bedrijfsdata goed te beveiligen. Spreen ICT biedt diverse professionele oplossingen om jou te beschermen tegen aanvallen van hackers en spammers.

Gegevensverlies kan ook ontstaan door brand, waterschade, inbraak en gebruikersfouten. Spreen wapent je tegen gegevensverlies dankzij de dienst Security as a Service. Voor een vast bedrag per maand profiteert je van maandelijkse diensten als Managed Antivirus, een professionele firewall en een gecontroleerd back-up systeem. Hierdoor hoeft je geen investeringen te doen in kostbare apparatuur en bijbehorend onderhoud. Per maand kun je diensten afschalen en uitbreiden.

Contact of interesse?

Wil je advies of wil je meer weten wat voor jou van toepassing is, dat kan door een afspraak te maken met onze helpdesk.

Direct contact opnemen

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel