Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webteksten Schrijven

Vindt u het ook lastig om uw website of webwinkel gevuld te hebben met zoekmachine geoptimaliseerde teksten? Wij kunnen dit voor u uit handen nemen door webteksten te schrijven speciaal gericht op uw doelgroep en waarmee u gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Neem contact met ons op

Inventarisatie

U weet zelf waar u met uw producten en-/of diensten goed in bent, maar niet iedereen is een tekstschrijver. Samen met u maken wij een inventarisatie van de door ons te schrijven webteksten. Door middel van een brainstormsessie stellen wij een lijst op met belangrijke pagina’s waarnaar uw doelgroep op zoek is en die op uw website of webwinkel terug te vinden moeten zijn.

Zoekwoordanalyse

Door een zoekwoordanalyse uit te voeren kunnen wij nagaan of bepaalde zoekwoorden of zoektermen interessant zijn om hiervoor zoekmachine geoptimaliseerde webteksten te schrijven. Met te algemene zoektermen krijgt u ongetwijfeld veel bezoekers op uw site, maar vinden zij ook de informatie waarnaar zij daadwerkelijk op zoek zijn? Zoekwoorden/zoektermen eventueel in combinatie met uw regio (uw afzetmarkt) zal ervoor zorgen dat uw doelgroep uw website bezoekt!

Schrijven van geoptimaliseerde webteksten

Laat het schrijven van geoptimaliseerde webteksten maar aan ons over! Wij weten namelijk veel tips & tricks van de zoekmachine Google omdat wij Google Partner zijn. Wij zijn in de leer geweest bij Google en weten grotendeels de checklist die de zoekmachine op websites, en bovenal webteksten, loslaat. Wist u bijvoorbeeld dat elke unieke pagina onder andere;

  • Eén hoofdonderwerp mag bevatten?
  • De titel van uw pagina opgemaakt moet zijn met een koptekst 1 (ook wel aangeduid als h1)?
  • Een goede webtekst met relevante informatie minimaal 300 woorden moet bevatten?

Wij namelijk wel!

Uw webpagina’s optimaliseren

Wanneer wij uw webteksten hebben geschreven en u deze akkoord bevonden heeft, kunnen wij voor u ook de bijbehorende webpagina optimaliseren. Wij plaatsen de geschreven webtekst in uw website en optimaliseren deze door er de juiste opmaak aan toe te kennen en er onder andere minimaal twee links op deze pagina aan te maken en deze laten doorsturen naar een andere pagina binnen uw website.

Laat ons uw verhaal vertellen!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten schrijven van uw webteksten? Wilt u slechts 2 geoptimaliseerde teksten of wilt u uw hele website gevuld hebben? Neemt u dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken per mail via info@dotsolutions.nl of u kunt bellen naar 0528 – 26 95 94. 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel