Pagina wordt geladen ...
zoeken

Webteksten Schrijven

Vindt u het ook lastig om jouw website of webwinkel gevuld te hebben met zoekmachine geoptimaliseerde teksten? Wij kunnen dit voor je uit handen nemen door webteksten te schrijven speciaal gericht op jouw doelgroep en waarmee je gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Neem contact met ons op

Inventarisatie

Je weet zelf waar je met jouw producten en-/of diensten goed in bent, maar niet iedereen is een tekstschrijver. Samen met jou maken wij een inventarisatie van de door ons te schrijven webteksten. Door middel van een brainstormsessie stellen wij een lijst op met belangrijke pagina’s waarnaar jouw doelgroep op zoek is en die op jouw website of webwinkel terug te vinden moeten zijn.

Zoekwoordanalyse

Door een zoekwoordanalyse uit te voeren kunnen wij nagaan of bepaalde zoekwoorden of zoektermen interessant zijn om hiervoor zoekmachine geoptimaliseerde webteksten te schrijven. Met te algemene zoektermen krijg je ongetwijfeld veel bezoekers op jouw site, maar vinden zij ook de informatie waarnaar zij daadwerkelijk op zoek zijn? Zoekwoorden/zoektermen eventueel in combinatie met jouw regio (uw afzetmarkt) zal ervoor zorgen dat jouw doelgroep jouw website bezoekt!

Schrijven van geoptimaliseerde webteksten

Laat het schrijven van geoptimaliseerde webteksten maar aan ons over! Wij weten namelijk veel tips & tricks van de zoekmachine Google omdat wij Google Partner zijn. Wij zijn in de leer geweest bij Google en weten grotendeels de checklist die de zoekmachine op websites, en bovenal webteksten, loslaat. Wist je bijvoorbeeld dat elke unieke pagina onder andere;

  • Eén hoofdonderwerp mag bevatten?
  • De titel van jouw pagina opgemaakt moet zijn met een koptekst 1 (ook wel aangeduid als h1)?
  • Een goede webtekst met relevante informatie minimaal 300 woorden moet bevatten?

Wij namelijk wel!

Jouw webpagina’s optimaliseren

Wanneer wij jouw webteksten hebben geschreven en je deze akkoord bevonden hebt, kunnen wij voor jou ook de bijbehorende webpagina optimaliseren. Wij plaatsen de geschreven webtekst in jouw website en optimaliseren deze door er de juiste opmaak aan toe te kennen en er onder andere minimaal twee links op deze pagina aan te maken en deze laten doorsturen naar een andere pagina binnen uw website.

Laat ons jouw verhaal vertellen!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het laten schrijven van jouw webteksten? Wil je slechts 2 geoptimaliseerde teksten of wil je jouw hele website gevuld hebben? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken per mail via info@dotsolutions.nl of je kunt bellen naar 0528 – 26 95 94

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel