Pagina wordt geladen ...
zoeken

Online marketing

Internet en marketing vormen belangrijke aandachtspunten voor uw bedrijf. Alleen bedrijven met een effectief en doeltreffend online marketing beleid lopen voorop in de markt. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en bieden de modernste producten en laatste trends. Wat betekent dat concreet voor uw bedrijf? dotsolutions biedt het concept, uw bedrijf grijpt de kansen!

Direct contact opnemen

Professionele website maken

E-mailmarketing

Met alleen een goed ontwerp bent u er niet.

Internet marketing

SEO

Op organische wijze omhoog in de zoekmachines

Optimaliseer uw website

SEA / AdWords

Zoekmachine adverteren met behulp van AdWords

Webwinkels

Contentmarketing

Maken, aanbieden en verspreiden van informatie

Webapplicaties

Social media

Relevante advertenties op Social Media

contact

Remarketing

Bereik uw doelgroep met tekst en gerichte advertenties

Professionele website maken

Google Analytics

Verzamelen, weergeven en analyseren van gegevens

Internet marketing

Leadgeneratie

Met ClickLead herkent u zakelijke bezoekers

Optimaliseer uw website

Conversie optimalisatie

Behaal extra rendement uit uw webapplicatie

Webwinkels

Meer leads

Haal het optimale uit uw website

 

dotsolutions-top-afbeelding-internet-marketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing staat nog steeds in de top 3 van meest succesvolle marketingtools en is dus niet te missen in uw strategie. Met deze vorm van direct marketing kunt u gerichte boodschappen versturen naar uw doelgroep om uw relaties te beheren en omzet te verhogen.

SEA / AdWords

Online adverteren in Google en alleen betalen voor mensen die interesse tonen in uw product of dienst, dat is kortweg SEA. Met AdWords managet en optimaliseert u uw online campagnes voor het beste resultaat. Met de juiste boodschap en het juiste budget bereikt u de juist doelgroep.

Sociale media

Social media kan ingezet worden voor uiteenlopende doelen, zoals branding, loyaliteit en bereik. Met behulp van alle data van social media gebruikers kan een hele specifieke en relevante doelgroep worden bereikt. Wij bekijken wat voor uw bedrijf de beste strategie is.

Google Analytics

Inzicht in de statistieken van uw website(verkeer) helpt u om uw website te optimaliseren en de doelgroep beter te begrijpen. Door constante monitoring van uw websitegegevens en continue verbetering kunt u het beste halen uit uw website. Google Analytics is dé tool voor uw statistieken.

Conversie optimalisatie

Het doel van een website is natuurlijk om zoveel mogelijk omzet te halen uit bestaande websitebezoekers. Voor een optimaal resultaat, moet de website ook optimaal zijn. Het testen, meten en analyseren van knelpunten in de website is een doorlopend proces.

SEO

Goede vindbaarheid in de zoekmachines is tegenwoordig essentieel voor uw website. Geoptimaliseerde teksten op uw websites in combinatie met de juiste techniek, zorgen voor optimale vindbaarheid in de zoekmachines. Zo voorziet u uw doelgroep van de juiste content.

Contentmarketing

Met contentmarketing trekt u klanten aan en bindt u ze aan uw bedrijf, product of dienst. Met de juiste content wordt ingespeeld op de behoefte van de doelgroep, door hen een  helpende hand te bieden die verband houdt met de aanschaf of het gebruik van uw producten en/of diensten.

Remarketing

Remarketing zorgt ervoor dat uw websitebezoekers opnieuw worden geconfronteerd met uw producten of diensten door de weergave van advertenties. Slechts een klein gedeelte van uw bezoekers converteert bij het eerste websitebezoek. Remarketing stimuleert de conversie via het herhaalbezoek.

Leadgeneratie

Leadgeneratie met Clicklead, een uitgebreid en gebruiksvriendelijk statistiekenpakket om te zien welke bedrijven uw website bezoeken. De database van Clicklead koppelt deze gegevens aan de database van de Kamer van Koophandel. Leadgeneratie brengt u in contact met potentiële klanten.

Versterk uw marktpositie met internetmarketing!

Onze internet marketing is professioneel, doeltreffend en afgestemd op uw wensen! Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd om, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus facebook

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel