Pagina wordt geladen ...
zoeken

Online marketing

Internet en marketing vormen belangrijke aandachtspunten voor jouw bedrijf. Alleen bedrijven met een effectief en doeltreffend online marketingbeleid lopen voorop in de markt. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en bieden de modernste producten en laatste trends. Wat betekent dat concreet voor jouw bedrijf? dotsolutions biedt het concept, jouw bedrijf grijpt de kansen!

Direct contact opnemen

Professionele website maken

E-mailmarketing

Effectieve boodschappen naar jouw doelgroep

online marketing

SEO

Vergroot jouw zichtbaarheid op het internet

Optimaliseer uw website

SEA / AdWords

Eenvoudig en doeltreffend adverteren in Google

Professionele website maken

Google Analytics

Continue verbetering van jouw website

Webapplicaties

Social media

Eenvoudig interactie met jouw doelgroep

contact

Maatwerk

Ook voor jouw specifieke wensen staan wij klaar!

E-mailmarketing

E-mailmarketing staat nog steeds in de top drie van meest succesvolle marketingtools en is dus niet te missen in jouw strategie. Met deze vorm van directe marketing kun je gerichte boodschappen versturen naar jouw doelgroep om jouw relaties te beheren en omzet te verhogen.

Social media

Social Media kan ingezet worden voor uiteenlopende doelen, zoals branding, loyaliteit en bereik. Met behulp van alle data van sociale media gebruikers kan een hele specifieke en relevante doelgroep worden bereikt. Wij bekijken wat voor jouw bedrijf de beste strategie is. Onthoud bij Social Media: Relevantie is key!

SEO

Goede vindbaarheid in de zoekmachines is tegenwoordig essentieel voor jouw website. Geoptimaliseerde teksten op jouw websites in combinatie met de juiste techniek, zorgen voor optimale vindbaarheid in de zoekmachines. Zo voorzie je jouw doelgroep van de juiste content.

Google Analytics

Inzicht in de statistieken van jouw website(verkeer) helpt je om jouw website te optimaliseren en de doelgroep beter te begrijpen. Door constante monitoring van jouw websitegegevens en continue verbetering kun je het beste halen uit jouw website. Google Analytics is dé tool voor jouw statistieken.

SEA / AdWords

Online adverteren in Google en alleen betalen voor mensen die interesse tonen in jouw product of dienst, dat is kortweg SEA. Met Google AdWords worden jouw online campagnes geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Met de juiste boodschap en het juiste budget bereik je de juiste doelgroep.

Maatwerk

dotsolutions is er voor al jouw online marketing-activiteiten. Met onze kennis en team van professionals voorzien wij je in het complete plaatje van internet marketing, maar ook websitebouw, -design, narrowcasting en de ontwikkeling van intranet en apps. Jouw succes is ons uitgangspunt!

Versterk jouw marktpositie met online marketing!

Onze online marketing is professioneel, doeltreffend en afgestemd op jouw wensen! Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd om, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een e-mail op info@dotsolutions.nl of bel met 0528 26 95 94.


Contact opnemen

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel