Pagina wordt geladen ...
zoeken

E-mailmarketing

E-mailmarketing is op dit moment de grootste online marketing tool en is bedoeld om boodschappen van een organisatie direct naar haar doelgroepen te sturen. Wij kunnen e-mailmarketing deels of in zijn geheel van jouw bedrijf overnemen of er voor jou opzetten.

Ik heb interesse

E-mailmarketing als marketingtool

dotsolutions-emailmarketing

E-mail is een uitstekende marketing tool, mits het goed wordt gebruikt. Het is een persoonlijke vorm van marketing, omdat de mail direct in de mailbox van de ontvanger terecht komt en kan één van de volgende doelen hebben:

  • Nieuwe klanten werven
  • Bestaande klanten overtuigen te kopen
  • Relatiebeheer

Wanneer je gebruik wilt maken van e-mailmarketing is het belangrijk dat je een goede database met e-mailadressen hebt opgebouwd en deze blijft aanvullen met nieuwe klanten. Hiermee kun je binnen jouw klantenbestand ook segmenteren, waarbij bepaalde groepen klanten informatie ontvangen waarin zij daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.  

De voordelen van e-mail

Als je e-mailmarketing inzet, kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • Snel op te stellen en te versturen
  • Mogelijkheden tot personalisatie
  • Interactiviteit door doorklik links
  • Relatief lage kosten per contact
  • Gemakkelijk te meten
  • Efficiënt door doelgroepen te segmenteren

dotsolutions maakt gebruik van e-mailmarketing met een professioneel en gebruiksvriendelijk mail systeem, genaamd MailChimp. Het is zelfs mogelijk om MailChimp aan jouw website te koppelen en je kunt van elke campagne die verstuurd is een uitgebreide rapportage en analyse inzien.

Beginnen met e-mailmarketing?

Heb je hulp nodig of wil je beginnen met e-mailmarketing? Bij ons kun je terecht om van jouw e-mailmarketing een succes te maken. Onze internetspecialisten helpen je met het aanmaken van een professioneel mailaccount of verzorgen jouw totale e-mailmarketing. Wil je meer informatie? Je kunt ons bellen op 0528 26 95 94 of een mail sturen op info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel