Pagina wordt geladen ...
zoeken

E-mailmarketing

E-mailmarketing is op dit moment de grootste online marketing tool en is bedoeld om boodschappen van een organisatie direct naar haar doelgroepen te sturen. Wij kunnen e-mailmarketing deels of in zijn geheel van uw bedrijf overnemen of voor u opzetten.

Ik heb interesse

E-mailmarketing als marketingtool

dotsolutions-emailmarketing

E-mail is een uitstekende marketing tool, mits het goed wordt gebruikt. Het is een persoonlijke vorm van marketing, omdat de mail direct in de mailbox van de ontvanger terecht komt en kan één van de volgende doelen hebben:

  • Nieuwe klanten werven
  • Bestaande klanten overtuigen te kopen
  • Relatiebeheer

Wanneer u gebruik wilt maken van e-mailmarketing is het belangrijk dat u een goede database met e-mailadressen heeft opgebouwd en deze blijft aanvullen met nieuwe klanten. Hiermee kunt u binnen uw klantenbestand ook segmenteren, waarbij bepaalde groepen klanten informatie ontvangen waarin zij daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.  

De voordelen van e-mail

Als u e-mailmarketing inzet, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Snel op te stellen en te versturen
  • Mogelijkheden tot personalisatie
  • Interactiviteit door doorklik links
  • Relatief lage kosten per contact
  • Gemakkelijk te meten
  • Efficiënt door doelgroepen te segmenteren

dotsolutions maakt gebruik van e-mailmarketing met een professioneel en gebruiksvriendelijk mail systeem, genaamd MailChimp. Het is zelfs mogelijk om MailChimp aan uw website te koppelen en u kunt van elke campagne die verstuurd is een uitgebreide rapportage en analyse inzien.

Beginnen met e-mailmarketing?

Heeft u hulp nodig of wilt u beginnen met e-mailmarketing? Bij ons kunt u terecht om van uw e-mailmarketing een succes te maken. Onze internetspecialisten helpen u met het aanmaken van een professioneel mailaccount of verzorgen uw totale e-mailmarketing. Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen op 0528 26 95 94 of een mail sturen op info@dotsolutions.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel