Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe haal ik leads uit mijn website?

Er bestaan tegenwoordig ontzettend veel websites en internetgebruikers. Hoe kun je met jouw bedrijf in deze massa opvallen en jouw doelgroep bereiken? Met behulp van clicklead kun je het optimale uit jouw website halen. Je kunt overzichtelijk zien welke bedrijven jouw site bezoeken en hoe je onder andere de marketing hierop kunt aanpassen om meer klanten binnen te halen. Het werkt eenvoudig en is zelfs gratis uit te proberen.

neem nu contact op

Wat zijn leads eigenlijk?

Een lead is een geïnteresseerde partij, zoals een particulier of een bedrijf, die omgezet kan worden tot klant. Een beter inzicht hierin levert meer klanten op. Je kunt het gebruiken voor het verkopen van producten of diensten, om meer leden voor jouw nieuwsbrief te krijgen, een loyaliteitsprogramma te starten en nog veel meer. Een lead zorgt vaak voor de contact- en/of locatiegegevens van een potentiële nieuwe klant, maar het is belangrijk dat dit overzichtelijk blijft. Daarom biedt clicklead een simpel te gebruiken systeem aan die makkelijk in jouw website is in te bouwen.

Wat heb ik eraan?

Het integreren van clicklead brengt veel voordelen met zich mee en levert meer klanten op. Stel dat je 1.500 bezoekers per week hebt, maar dat maar een paar procent hiervan over gaat tot verkoop. Dit kan veel efficiënter door te ontdekken wie deze bedrijven precies zijn, hoe ze zich rond jouw site navigeren en waar ze naar opzoek zijn. Met deze informatie kun je meer klanten binnen halen. clicklead biedt een gebruiksvriendelijk systeem met uitgebreide informatie en statistieken over jouw potentiële klanten. Je kunt op deze manier meer inzicht in de effectiviteit van jouw site krijgen en deze vergroten.

Ik wil het uitproberen, kan dat?

Jazeker, dat kan. Je kunt nu gratis en vrijblijvend één maand clicklead uitproberen. Mocht je besluiten dat je de applicatie na een maand niet langer wilt gebruiken, dan zal deze automatisch beëindigd worden. Probeer het nu vrijblijvend uit en ontdek zelf wat de grote voordelen van meer leads uit jouw website je kunnen brengen.

Meld u nu aan voor 30 dagen en proefaccount.

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel