Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hoe haal ik leads uit mijn website?

neem nu contact op

dotsolutions is internet specialist

Er bestaan tegenwoordig ontzettend veel websites en internetgebruikers. Hoe kunt u met uw bedrijf in deze massa opvallen en uw doelgroep bereiken? Met behulp van clicklead kunt u het optimale uit uw website halen. U kunt overzichtelijk zien welke bedrijven uw site bezoeken en hoe u onder andere de marketing hierop kunt aanpassen om meer klanten binnen te halen. Het werkt eenvoudig en is zelfs gratis uit te proberen.

Wat zijn leads eigenlijk?

Een lead is een geïnteresseerde partij, zoals een particulier of een bedrijf, die omgezet kan worden tot klant. Een beter inzicht hierin levert meer klanten op. U kunt het gebruiken voor het verkopen van producten of diensten, om meer leden voor uw nieuwsbrief te krijgen, een loyaliteitsprogramma te starten en nog veel meer. Een lead zorgt vaak voor de contact- en/of locatiegegevens van een potentiële nieuwe klant, maar het is belangrijk dat dit overzichtelijk blijft. Daarom biedt clicklead een simpel te gebruiken systeem aan die makkelijk in uw website is in te bouwen.

Wat heb ik eraan?

Het integreren van clicklead brengt veel voordelen met zich mee en levert meer klanten op. Stel dat u 1.500 bezoekers per week heeft, maar dat maar een paar procent hiervan over gaat tot verkoop. Dit kan veel efficiënter door te ontdekken wie deze bedrijven precies zijn, hoe ze zich rond uw site navigeren en waar ze naar opzoek zijn. Met deze informatie kunt u meer klanten binnen halen. clicklead biedt een gebruiksvriendelijk systeem met uitgebreide informatie en statistieken over uw potentiële klanten. U kunt op deze manier meer inzicht in de effectiviteit van uw site krijgen en deze vergroten.

Ik wil het uitproberen, kan dat?

Jazeker, dat kan. U kunt nu gratis en vrijblijvend één maand clicklead uitproberen. Mocht u besluiten dat u de applicatie na een maand niet langer wilt gebruiken, dan zal deze automatisch beëindigd worden. Probeer het nu vrijblijvend uit en ontdek zelf wat de grote voordelen van meer leads uit uw website u kunnen brengen.

Meld u nu aan voor 30 dagen en proefaccount.

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel