Pagina wordt geladen ...
zoeken

Leadgeneratie met Clicklead

Clicklead is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk statistieken pakket. Met Clicklead generatie kun je meten hoeveel bezoekers jouw website heeft en wie deze bezoekers daadwerkelijk zijn.

Informatie aanvragen

Welke bedrijven bezoeken jouw website?

De database van Clicklead herkent ongeveer 80% van de zakelijke bezoekers van de website en koppelt deze aan de database van de Kamer van Koophandel. Zo kun je zien welke bedrijven jouw website bezoeken. Ook kun je zien welke specifieke pagina’s deze bedrijven bezoeken en in welke dienst/product zij belangstelling tonen. Het is dus eenvoudig deze bedrijven te benaderen aan de hand van hun interesse. Met Clicklead heb je altijd en overal inzicht op de prestaties van jouw website.

Leadgeneratie

Leadgeneratie zijn alle manieren die erop gericht zijn om in contact te komen met potentiele klanten. Het is eigenlijk het verzamelen van leads, contact informatie zoals een e-mail adres of een telefoonnummer. Dit kan online, door de klant een contactformulier in te laten vullen. Dit kan ook offline, door het organiseren van een beurs of evenement. Wanneer je deze leads hebt verzameld, kun je deze potentiele klant actief benaderen.

Zelf de potentiele klant benaderen

Stel, u bent hovenier in Hoogeveen en u ziet in Clicklead dat een bedrijf in de buurt jouw website heeft bezocht. Het bedrijf keek specifiek op de pagina ‘bedrijfstuinen onderhouden’. Wanneer het bedrijf zelf geen contact met je opneemt, kun je zelf het bedrijf benaderen met informatie en eventueel een offerte voor het onderhouden van de bedrijfstuin. Op deze manier wacht je niet af, maar onderneem je zelf actie om van een potentiele klant, een klant te maken.   

Clicklead ook iets voor jou?

Ben je ook benieuwd welke bedrijven jouw website bekijken? Neem dan contact op met dotsolutions, wij leggen je graag uit hoe je Clicklead in kunt gaan zetten voor jouw eigen onderneming. Stuur jouw e-mail naar info@dotsolutions.nl. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op 0528 26 95 94.

informatie aanvragen

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel