Pagina wordt geladen ...
zoeken

Leadgeneratie met Clicklead

Clicklead is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk statistieken pakket. Met Clicklead generatie kunt u meten hoeveel bezoekers uw website heeft en wie deze bezoekers daadwerkelijk zijn.

Informatie aanvragen

Welke bedrijven bezoeken uw website?

De database van Clicklead herkent ongeveer 80% van de zakelijke bezoekers van de website en koppelt deze aan de database van de Kamer van Koophandel. Zo kunt u zien welke bedrijven uw website bezoeken. Ook kunt u zien welke specifieke pagina’s deze bedrijven bezoeken en in welke dienst/product zij belangstelling tonen. Het is dus eenvoudig deze bedrijven te benaderen aan de hand van hun interesse. Met Clicklead heeft u altijd en overal inzicht op de prestaties van uw website.

Leadgeneratie

Leadgeneratie zijn alle manieren die erop gericht zijn om in contact te komen met potentiele klanten. Het is eigenlijk het verzamelen van leads, contact informatie zoals een e-mail adres of een telefoonnummer. Dit kan online, door de klant een contactformulier in te laten vullen. Dit kan ook offline, door het organiseren van een beurs of evenement. Wanneer u deze leads heeft verzameld, kunt u deze potentiele klant actief benaderen.

Zelf de potentiele klant benaderen

Stel, u bent hovenier in Hoogeveen en u ziet in Clicklead dat een bedrijf in de buurt uw website heeft bezocht. Het bedrijf keek specifiek op de pagina ‘bedrijfstuinen onderhouden’. Wanneer het bedrijf zelf geen contact met u opneemt, kunt u zelf het bedrijf benaderen met informatie en eventueel een offerte voor het onderhouden van de bedrijfstuin. Op deze manier wacht je niet af, maar onderneem je zelf actie om van een potentiele klant, een klant te maken.   

Clicklead ook iets voor u?

Bent u ook benieuwd welke bedrijven uw website bekijken? Neem dan contact op met dotsolutions, wij leggen u graag uit hoe u Clicklead in kunt gaan zetten voor uw eigen onderneming. Stuur uw e-mail naar info@dotsolutions.nl. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons op 0528 26 95 94.

informatie aanvragen

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel