Pagina wordt geladen ...
zoeken

Online succes met jouw website

Heb je dagelijks (nieuwe) bezoekers op jouw website, maar haal je er geen business uit? Dan moet jouw website geoptimaliseerd worden. Een goede website is nooit af en daarom moet de website periodiek verbeterd worden om zo extra rendement te halen. 

ik wil succes met mijn website

Meer omzet uit website

Eerst is het belangrijk dat je jouw website gaat analyseren, dit kan bijvoorbeeld in Google Analytics en eventueel in clicklead. Je kunt analyseren welke pagina’s veel worden bezocht en welke niet. Daarnaast kun je inzien wat het bouncepercentage is van de verschillende pagina’s. Wanneer je ziet dat het bouncepercentage erg hoog is dan moet je de pagina’s interessanter en relevanter maken voor de bezoekers. Dit zijn enkele voorbeelden van wat je kunt analyseren in Google Analytics en clicklead: er zijn talloze mogelijkheden!

dotsolutions-online-succes-website

Meer succes met online marketing

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw website heel weinig bezoekers trekt. Dit kan komen doordat je een specialistisch product verkoopt, waar niet veel vraag naar is. Maar het kan ook zo zijn dat je niet goed vindbaar bent. Wanneer je een hele tijd niks hebt toegevoegd aan jouw website, zal Google jouw website ook niet interessant/relevant vinden om deze in de zoekresultaten naar voren te laten komen. Zorg dus voor interessante content op jouw website, zodat bezoekers jouw website makkelijker kunnen vinden.

Beter vindbaar door SEO

Bij SEO draait het om het relevanter en populairder maken van jouw website. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar is in de zoekresultaten en dat jouw gratis (potentiële) klanten naar jouw website trekt. Het is belangrijk dat jouw website technisch in orde is. Wanneer er veel technische drempels zijn zal Google jouw website niet naar voren laten komen in de zoekresultaten. Daarnaast moet je periodiek nieuwe teksten toevoegen op jouw website. De teksten moeten zoekmachine-vriendelijk zijn. Dat betekent dat de unieke teksten minimaal 300 woorden moeten bevatten en dat ze op de juiste manier opgebouwd zijn. Daarnaast moet je goed nadenken over de juiste koppen en de zoekwoorden. Ook moet je afbeeldingen plaatsen die de teksten ondersteunen en moet je de pagina’s onderling naar elkaar linken. Wij adviseren onze klanten om iedere maand minimaal vier nieuwe teksten toe te voegen. Google heeft ongeveer drie maanden nodig om nieuwe teksten te indexeren. Wil je nou op korte termijn meer bezoekers naar jouw website halen? Dan is Google AdWords de oplossing!

Meer conversies door Google AdWords

Met Google AdWords trek je veel bezoekers naar jouw website en haal je op een snelle en eenvoudige manier meer conversies binnen. AdWords staat dan ook niets voor niets in de top 3 van de meest succesvolle online marketingtools. Als je gaat adverteren in Google, kun je zelf bepalen hoeveel geld je wilt betalen. Wanneer er niet op jouw advertentie wordt geklikt, betaal je ook niks. Daarnaast is alles meetbaar, je kunt zien welke campagnes het goed doen en welke niet, welke zoekwoorden hoog scoren en welke je moet verwijderen. Op die manier blijf je jouw campagnes verbeteren voor een optimaal resultaat.

Team van internet specialisten

Heb je hulp nodig met het analyseren en het optimaliseren van jouw website? Ons team van specialisten helpt je graag verder. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. 

Neem direct contact met ons op

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel