Pagina wordt geladen ...
zoeken

Online succes met uw website

Heeft u dagelijks (nieuwe) bezoekers op uw website, maar haalt u er geen business uit? Dan moet uw website geoptimaliseerd worden. Een goede website is nooit af en daarom moet de website periodiek verbeterd worden om zo extra rendement te halen. 

ik wil succes met mijn website

Meer omzet uit website

Eerst is het belangrijk dat u uw website gaat analyseren, dit kan bijvoorbeeld in Google Analytics en eventueel in clicklead. U kunt analyseren welke pagina’s veel worden bezocht en welke niet. Daarnaast kunt u inzien wat het bouncepercentage is van de verschillende pagina’s. Wanneer u ziet dat het bouncepercentage erg hoog is dan moet u de pagina’s interessanter en relevanter maken voor de bezoekers. Dit zijn enkele voorbeelden van wat u kunt analyseren in Google Analytics en clicklead: er zijn talloze mogelijkheden!

dotsolutions-online-succes-website

Meer succes met online marketing

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw website heel weinig bezoekers trekt. Dit kan komen doordat u een specialistisch product verkoopt, waar niet veel vraag naar is. Maar het kan ook zo zijn dat u niet goed vindbaar bent. Wanneer u een hele tijd niks heeft toegevoegd aan uw website, zal Google uw website ook niet interessant/relevant vinden om deze in de zoekresultaten naar voren te laten komen. Zorg dus voor interessante content op uw website, zodat bezoekers uw website makkelijker kunnen vinden.

Beter vindbaar door SEO

Bij SEO draait het om het relevanter en populairder maken van uw website. Met SEO zorgt u ervoor dat uw website beter vindbaar is in de zoekresultaten en dat uw gratis (potentiële) klanten naar uw website trekt. Het is belangrijk dat uw website technisch in orde is. Wanneer er veel technische drempels zijn zal Google uw website niet naar voren laten komen in de zoekresultaten. Daarnaast moet u periodiek nieuwe teksten toevoegen op uw website. De teksten moeten zoekmachine-vriendelijk zijn. Dat betekent dat de unieke teksten minimaal 300 woorden moeten bevatten en dat ze op de juiste manier opgebouwd zijn. Daarnaast moet u goed nadenken over de juiste koppen en de zoekwoorden. Ook moet u afbeeldingen plaatsen die de teksten ondersteunen en moet u de pagina’s onderling naar elkaar linken. Wij adviseren onze klanten om iedere maand minimaal vier nieuwe teksten toe te voegen. Google heeft ongeveer drie maanden nodig om nieuwe teksten te indexeren. Wilt u nou op korte termijn meer bezoekers naar uw website halen? Dan is Google AdWords de oplossing!

Meer conversies door Google AdWords

Met Google AdWords trekt u veel bezoekers naar uw website en haalt u op een snelle en eenvoudige manier meer conversies binnen. AdWords staat dan ook niets voor niets in de top 3 van de meest succesvolle online marketingtools. Als u gaat adverteren in Google, kunt u zelf bepalen hoeveel geld u wilt betalen. Wanneer er niet op uw advertentie wordt geklikt, betaald u ook niks. Daarnaast is alles meetbaar, u kunt zien welke campagnes het goed doen en welke niet, welke zoekwoorden hoog scoren en welke u moet verwijderen. Op die manier blijft u uw campagnes verbeteren voor een optimaal resultaat.

Team van internet specialisten

Heeft u hulp nodig met het analyseren en het optimaliseren van uw website? Ons team van specialisten helpt u graag verder. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. 

Neem direct contact met ons op

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel