Pagina wordt geladen ...
zoeken

SEA / AdWords

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd.
Het mooiste van SEA: alles is meetbaar en u betaalt per klik. 

neem direct contact met ons op

SEA staat in de top drie van meest succesvolle marketing tools

SEA/AdWords mag niet ontbreken als uw bedrijf online wil mee doen. Met een goede SEA/AdWords campagne haalt u het snelst leads en conversies binnen. Al jaren staat SEA/AdWords in de top drie als het gaat om succesvolle online marketingtools. In het Google programma AdWords worden alle zoekmachine marketing gegevens bijgehouden. Ook wanneer u een webshop heeft, kunt u in AdWords makkelijk zien hoeveel deze kliks u gekost hebben, maar ook hoeveel ze u hebben opgeleverd.

Adverteren via Google

dotsolutions-afbeelding-SEA-AdWords-devices-search-small

Wanneer u op zoek bent naar een product via Google, typt u enkele zoekwoorden in en verschijnen er zoekresultaten. De eerste drie of vier zoekresultaten zijn vaak advertenties. Dit kunt u zien aan het groene icoontje met daarin de letters ‘Adv.’ onder de titel. Wanneer u hier op klikt zal deze website hier geld voor betalen aan Google. Dit is een vooraf afgesproken bedrag en dit is afhankelijk van de zoekwoorden, combinaties van zoekwoorden, de concurrentie en de regio waarin het bedrijf reclame maakt. Er wordt dus eigenlijk per klik voor betaald.

Als adverteerder kunt u zelf bepalen wat het maximale bedrag is dat u wilt betalen per dag en per aangeklikte advertentie. Wanneer de advertentie dit maximale bedrag heeft bereikt, wordt de advertentie voor de rest van de dag niet meer weergegeven.

Het kan zijn dat er meerdere bedrijven focussen op dezelfde zoekwoorden. Dan plaatst Google de advertentie met de meeste opbrengsten bovenaan.

Onderzoeken en analyseren: de basis voor AdWords

Mensen zoeken op honderden zoekwoorden en complete zinnen. Het is daarom van groot belang dat een goede analyse wordt gemaakt, voordat campagnes en advertentiegroepen worden gemaakt. Hoe specifieker de advertentie en advertentieteksten zijn opgezet, hoe groter het resultaat zal zijn. De stappen op hoofdonderdelen die wij doorlopen als wij een campagne opzetten en onderhouden:

  • uitgebreide intake en afstemming met de klant;
  • keyword- en concurentieanalyse;
  • campagne(s) aanmaken, advertentiegroepen aanmaken, gespecialiseerde zoekwoordlijst toevoegen;
  • maandelijks bijsturen van de advertenties om uw bereik te vergroten en het aantal conversies te verhogen.

Nu extra korting op uw AdWords campagne!

Als u Google AdWords gaat inzetten voor uw bedrijf, is het vrij eenvoudig om 100% meer omzet te halen uit de website. En het mooie is: het is direct meetbaar! Adverteert u nog niet via AdWords, maar wilt u er wel mee aan de slag? Tijdelijk geven wij eenmalig 50% korting op de opstartkosten van AdWords. U betaalt dan geen €360, maar slechts €180 voor het door ons laten opzetten van een campagne. We hebben nog meer voordeel voor u, dat wel kan oplopen tot €530,- korting. Bekijk hier de volledige actie.

dotsolutions is uw AdWords partner

dotsolutions is een gecertificeerd Google Partner en weet als geen ander hoe u online geld kunt verdienen via Google AdWords. Wilt u graag zelf een goede campagne opzetten voor uw bedrijf of wilt u dat wij het van A tot Z op ons nemen? Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Google service. Een goed werkende campagne vraagt veel tijd en heeft doorlopend onderhoud nodig. dotsolutions helpt u hier graag mee. Bel ons op 0528 26 95 94 of mail naar info@dotsolutions.nl.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel