Pagina wordt geladen ...
zoeken

SEA / Google Ads 

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd.
Het mooiste van SEA: alles is meetbaar en je betaalt per klik. 

neem direct contact met ons op

SEA staat in de top drie van meest succesvolle marketing tools

SEA/ Google Ads mag niet ontbreken als jij met je bedrijf online mee wilt doen. Met een goede SEA/ Google Ads campagne haal je het snelst leads en conversies binnen. Al jaren staat SEA/ Google Ads in de top drie als het gaat om succesvolle online marketingtools. Met Google Ads worden alle zoekmachine marketing gegevens bijgehouden. Ook wanneer je een webshop hebt, kun je in Google Ads makkelijk zien hoeveel deze kliks jou gekost hebben, maar ook hoeveel ze hebben opgeleverd.

Adverteren via Google 

dotsolutions-afbeelding-SEA-AdWords-devices-search-small

Wanneer je opzoek bent naar een product via Google, typ je enkele zoekwoorden in en verschijnen er zoekresultaten. De eerste drie of vier zoekresultaten zijn vaak advertenties. Dit kun je zien aan het groene icoontje met daarin de letters ‘Adv.’ onder de titel. Wanneer je hier op klikt zal deze website hier geld voor betalen aan Google. Dit is een vooraf afgesproken bedrag en dit is afhankelijk van de zoekwoorden, combinaties van zoekwoorden, de concurrentie en de regio waarin het bedrijf reclame maakt. Er wordt dus eigenlijk per klik betaald.

Als adverteerder kun je zelf bepalen wat het maximale bedrag is dat je wilt betalen per dag en per aangeklikte advertentie. Wanneer de advertentie dit maximale bedrag van de dag heeft bereikt, wordt de advertentie voor de rest van de dag niet meer weergegeven.

Het kan zijn dat er meerdere bedrijven focussen op dezelfde zoekwoorden. Dan plaatst Google de advertentie met het hoogste bod en de beste kwaliteitsscore bovenaan. 

Onderzoeken en analyseren: de basis voor Ads

Mensen zoeken op honderden zoekwoorden en complete zinnen. Het is daarom van groot belang dat een goede analyse wordt gemaakt voordat campagnes en advertentiegroepen worden gemaakt. Hoe specifieker de advertentie en advertentieteksten zijn opgezet, hoe groter het resultaat zal zijn. De stappen op hoofdonderdelen die wij doorlopen als wij een campagne opzetten en onderhouden:

  • uitgebreide intake en afstemming met de klant;
  • keyword- en concurentieanalyse;
  • campagne(s) aanmaken, advertentiegroepen aanmaken, gespecialiseerde zoekwoordlijst toevoegen;
  • maandelijks bijsturen van de advertenties om jouw bereik te vergroten en het aantal conversies te verhogen.

Nu extra korting op jouw Ads campagne!

Als je Google AdWords gaat inzetten voor jouw bedrijf, is het vrij eenvoudig om 100% meer omzet te halen uit de website. En het mooie is: het is direct meetbaar! Adverteer je nog niet met Google Ads, maar wil je er wel mee aan de slag? Tijdelijk geven wij eenmalig 50% korting op de opstartkosten van Ads. Je betaalt dan geen €360, maar slechts €180 voor het door ons laten opzetten van een campagne. We hebben nog meer voordeel voor je, dat wel kan oplopen tot €530,- korting. Bekijk hier de volledige actie.

dotsolutions is jouw AdWords partner

dotsolutions is een gecertificeerd Google Partner en weet als geen ander hoe je online geld kunt verdienen via Google Ads. Wilt u graag zelf een goede campagne opzetten voor jouw bedrijf of wil je dat wij het van A tot Z op ons nemen? Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Google service. Een goed werkende campagne vraagt veel tijd en heeft doorlopend onderhoud nodig. dotsolutions helpt jou hier graag mee. Bel ons op 0528 26 95 94 of mail naar info@dotsolutions.nl.

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel