Pagina wordt geladen ...
zoeken

Interview met Gerbrand Takens over Google AdWords

In dit interview hebben wij Gerbrand Takens van Takens Bedrijfsvloeren gevraagd over zijn ervaringen met Google AdWords. Gebrand Takens is een succesvolle ondernemer en organiseert ieder jaar het muziekweekend in Pesse, mede hierdoor is hij gekozen tot Hoogevener van het jaar 2016.

Ik wil ook starten met AdWords

Takens Bedrijfsvloeren kiest voor dotsolutions

Takens Bedrijfsvloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeistofdichte bedrijfsvloeren. Wat de bedrijfsvloeren zo bijzonder maakt is dat de vloeren altijd anti-slip blijven, ook onder natte omstandigheden. Daarnaast zijn de vloeren geluiddempend, brandvertragend en heel eenvoudig te reinigen. Een ander groot voordeel is dat de vloeren uit volledig gerecycled materiaal bestaan.

Het succes van Takens Bedrijfsvloeren is deels te danken aan een hecht en professioneel team, zonder 9 tot 5 mentaliteit. Het team doet vaak aan leuke uitstapjes maar werken soms ook samen midden in de nacht door aan een project dat de volgende dag opgeleverd moet worden. Het werk staat altijd op nummer één.
 

Gerbrand Interview AdWords
 

 Interview Gerbrand Takens over AdWords 

1. Waarom bent u gestart met AdWords?

Ik ben begonnen met AdWords omdat de aanvragen via de organische (niet betaalde) zoekresultaten tegenvielen. Ik wilde met AdWords meer opdrachten binnenhalen.

2. Hoe lang bent u actief met AdWords?

In juli 2016 ben ik begonnen met AdWords. Daarvoor had ik ook al AdWords alleen dat deed een andere partij voor mij.

3. Wat heeft het tot nu toe opgeleverd?

De AdWords campagne heeft aanzienlijk meer offerteaanvragen opgeleverd. Wanneer ik de AdWords campagnes uitzet, verneem ik gelijk dat er minder aanvragen zijn. Wat ik prettig vind is dat ik de drukte op die manier zelf kan sturen. Wanneer ik veel aanvragen heb, waardoor ik het niet meer kan bolwerken, laat ik de campagne tijdelijk uitzetten. Zodra ik weer meer werk aankan, laat ik de campagne weer aanzetten of eventueel verhogen. Ik merk dan direct dat ik meer aanvragen binnenkrijg.

4. Levert AdWords u nu extra omzet?

Ja, de AdWords campagne levert zeker meer omzet op. Dit is duidelijk meetbaar.

5. Bent u tevreden met de resultaten?

Ja ik ben tevreden met de resultaten.

 

Interview Gerbrand Takens over AdWords

6. Zou u AdWords aanraden bij andere bedrijven?

In mijn kring raad ik het iedereen aan. Als een bedrijf veel aanvragen wil is het relatief makkelijk om meer opdrachten binnen te halen. Dit is ook de enige vorm van adverteren die we nog doen. De meeste aanvragen komen binnen via mond-op-mond reclame en de rest vullen we aan met Google AdWords. Het mooie van AdWords is dat het stuurbaar is en dat vind ik een groot voordeel.

7. Voldoet het aan uw verwachtingen?

Het inzetten van AdWords voldoet aan mijn verwachtingen. Het is elke maand wel een uitgave maar daar komt iedere maand goede omzet voor terug. Het is dus zeker rendabel.

8. Wat vindt u van de terugkoppeling met uw contactpersoon?

Ik ben tevreden over de terugkoppeling met mijn contactpersoon. De resultaten van de campagne worden altijd getoond. Bij het vorige bedrijf waar ik bij zat, werd niet altijd inzichtelijk wat er gedaan was, waardoor ik begon te twijfelen wat er werkelijk werd gedaan.

Wil je ook starten met Google AdWords?

dotsolutions is gecertificeerd Google Partner en weet als geen ander hoe je online geld kunt verdienen via Google AdWords. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van Google AdWords of andere online marketing diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 - 26 95 94, stuur een e-mail naar info@dotsolutions.nl.

 Interview Gerbrand Takens over AdWords

 

 

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel