Pagina wordt geladen ...
zoeken

Facebook Advertising, iets voor u?

Facebook heeft vele miljoenen gebruikers wereldwijd. In Nederland is het één van de grootste social media kanalen. Dagelijks zijn er veel mensen te vinden op dit kanaal waardoor het een krachtig medium is om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

neem contact op

Wat is Facebook Advertising?

Met Facebook Advertising worden advertenties van bedrijven getoond in het nieuwsoverzicht van de gebruikers, zowel op mobiele apparaten als desktops. Deze advertenties zijn goed geïntregreerd in Facebook en hebben het uiterlijk van 'gewone' Facebook-berichten. Daarnaast worden advertenties op desktops ook in een rechterkolom getoond, naast het reguliere nieuwsoverzicht. Facebook geeft de mogelijkheid om met zowel een afbeelding als met tekst de advertentie vorm te geven. Er kan voor elke campagne een marketingdoelstelling worden gekozen. Enkele voorbeelden waarbij een advertentie uw doelstelling kan helpen behalen zijn:

  • Merkbekendheid vergroten
  • Facebook pagina promoten
  • Mensen naar een bestemming buiten Facebook sturen (bijv. uw website)
  • Conversies op de website stimuleren
  • Mensen aansporen uw winkel te bezoeken

De voordelen van adverteren op Facebook

Doordat Facebook veel gebruikers heeft, is er een groot potentieel bereik. Een ideale tool dus om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep! Enkele voordelen van Facebook Advertising zijn:

Door middel van de veel verschillende targeting mogelijkheden kunt u precies de doelgroep bereiken die voor u relevant is. Targetten kan bijvoorbeeld op demografische en geogratische gegevens, maar ook op interesses en gedrag. Facebook heeft veel informatie van de gebruikers en zij gebruiken deze informatie dan ook om uw doelgroep samen te stellen. Doordat er bij elke Facebookcampagne een marketingdoelstelling moet worden gekozen, is het adverteren erg doelgericht en dit leidt tot maximaal effect.

Remarketing behoort ook tot één van de mogelijkheden van Facebook Advertising. Hiermee kunt u mensen die bijvoorbeeld al een keer uw website hebben bezocht stimuleren om nogmaals deze actie uit te voeren. De advertentie wordt dan een keer getoond aan een doelgroep die al interesse heeft getoond.

Tijdens en na uw Facebookcampagne biedt Facebook handige tools om uw advertentie te analyseren en voor een volgende campagne te optimaliseren. 

Wilt u meer weten?

Wilt u graag uw product of dienst onder de aandacht brengen door middel van Facebook Advertising? Wij, dotsolutions, kunnen dit volledig voor u uitvoeren. Wilt u een Facebook advertentie door ons laten maken of wilt u meer informatie over Facebook Advertising? Als u ons contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Mailen kan ook naar info@dotsolutions.nl of bel naar 0528 – 269594. 

Andere interessante pagina's

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel