zoeken... contact opnemen
inwerkapp

Een inwerkapp laten ontwikkelen?

Heb je een bedrijf waar regelmatig nieuwe collega’s over de vloer komen? En zoek je een manier om het inwerkproces te vergemakkelijken? Dan is een inwerkapp wat voor jou. Op deze app kunnen beginnende medewerkers alles lezen over het bedrijf en de werkwijze. Hierdoor bespaar je veel tijd met het inwerken van nieuw personeel. 

Informatie aanvragen    Contact opnemen

Standaard mogelijkheden

•    Bedrijfsinformatie 
•    Huisregels 
•    Plattegrond 
•    Overzicht medewerkers
•    Gemaakte afspraken
•    Contactgegevens
Onderdelen kunnen eenvoudig aan en uit gezet worden. Je kunt dus eigenlijk zelf je app samenstellen. 

Voordelen van de bedrijfsapp:

Huisstijl hanteren

Naast de veelzijdige werking van de app, biedt het nog meer voordelen. Zo worden de stijl en kleuren van de website en het bedrijfslogo doorgevoerd in de app. Je blijft dus communiceren in je bekende en vertrouwde huisstijl. 

Eigen CMS-systeem

Een ander voordeel is dat je de app gemakkelijk kunt beheren vanuit je eigen CMS-systeem (Content Management System). Dit CMS is een gebruiksvriendelijk systeem dat aan de ‘achterkant’ van jouw app zit. Je kunt hier zelf tekst, foto’s en video’s toevoegen. Zelfs wanneer je geen kennis hebt van deze techniek. 

Geïnteresseerd in de inwerkapp?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een inwerkapp? Neem dan vrijblijvend contact op met dotsolutions. Wij vertellen je graag meer! Bel ons op 0528 26 95 94 of gebruik het contactformulier om ons een bericht te sturen. Mailen kan ook via info@dotsolutions.nl.

Naar het contactformulier    Mail sturen