zoeken... contact opnemen
e-learning

E-learning op maat voor het behalen van resultaat

Bijna alle bedrijven, die meer dan 20 werknemers hebben, besteden tijd aan interne opleidingen. Met e-learning op maat kun je zelf opleidingen en trainingen samenstellen voor jouw personeel.

vertel mij meer!

 

Wat is e-learning?

E-learning is een verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties met behulp van het internet. Dit betekent dat overal waar een internetverbinding is, kan worden ingelogd op cursussen en trainingen om deze te volgen. Hierdoor kan de training/cursus in eigen tempo en op elk gewenst tijdstip worden uitgevoerd. 

Of het nu gaat om een bedrijf in de zorg, beveiliging, of schoonmaak; e-learning is uit te voeren in alle soorten bedrijven en organisaties die hun personeel trainen en opleiden. Als je waarde hecht aan goed opgeleid personeel dat regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de laatste ontwikkelingen, dan is e-learning voor jouw bedrijf een ideale oplossing.

dotsolutions-e-learning-op-maat

 

De voordelen van e-learning

E-learning brengt vele voordelen met zich mee. Voor de meeste bedrijven zullen flexibiliteit, het op peil houden van de actuele kennis, besparing van eventuele reiskosten en de tijdsbesparing qua training van de medewerkers de belangrijkste voordelen zijn.
 

Flexibiliteit

Jouw personeel heeft 24/7 toegang tot de leeromgeving.

Het lesmateriaal kan makkelijk in blokken worden verdeeld, zodat de cursist de stof beter en naar eigen behoefte tot zich kan nemen. Dit kunnen zij thuis doen of op het werk. 

Actuele kennis 

Het is gemakkelijk om het trainingsmateriaal up-to-date te houden. Daarnaast kun je in een handomdraai voor een geheel netwerk een aanpassing doen. Hierdoor hebben jouw werknemers toegang tot de meest actuele informatie. Ook hebben alle medewerkers toegang tot dezelfde informatie.

Sneller leren

Met e-learning is het mogelijk om meer medewerkers in een korte tijd te trainen. Je kunt meer cursisten in één keer bereiken omdat het niet meer nodig is om de trainer en cursist bij elkaar te brengen in éen ruimte. Daarnaast kunnen jouw medewerkers leren in hun eigen tempo. Snel lerende cursisten hoeven daardoor minder tijd te besteden aan de opleiding. 

 

Een eigen e-learning systeem op maat

Met een e-learning systeem op maat is het belangrijk dat je een aantal zaken vooraf goed voorbereid:

  • Specifieke kennis en informatie over de opleiding.
  • De vragen en de bijbehorende score voor een goed antwoord.
  • Hoeveel punten zijn er nodig om de opleiding met succes af te ronden?
  • Is er beeldmateriaal nodig zoals foto’s en/of video’s?
  • Wat krijgt de cursist als hij de opleiding met succes heeft afgerond? Bijvoorbeeld een diploma of certificaat.

 

e-learning-dotsolutions-macbook

 

Meer weten?

Wil je meer weten over een op maat gemaakt e-learning systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op 0528 26 95 94 of stuur ons een e-mail.

Bel ons Mail ons