Pagina wordt geladen ...
zoeken

Interesse in narrowcasting?

Wilt u uw doelgroep bereiken, met de juiste boodschap en op gerichte locaties?

neem nu contact op

Voor winkels en bedrijven je eigen schermen bedienen

Op zoek naar doelgerichte en visuele marketing? Dan is narrowcasting de ultieme oplossing! U kent ze wel de grote schermen op publieke locaties die presentaties, nieuws, aanbiedingen of mededelingen tonen. Met behulp van de juiste software kunt u zeer eenvoudig de gewenste doelgroep bereiken.

dotsolutions-afbeelding-narrowcasting-II

Eenvoudig je content aanpassen

Narrowcasting of digital signage wordt steeds populairder en je ziet het steeds vaker. In de horeca, in winkels, bij evenementen en in bedrijven overal is het mogelijk en dat maakt narrowcasting een geschikte oplossing. Het standaard beheersysteem kan worden aangestuurd met dynamische data vanuit andere databases en software waardoor maatwerkkoppelingen mogelijk zijn.

Narrowcasting met CMS

Met het CMS systeem van dotsolutions kun je je eigen schermen (TV’s) aansturen en voorzien van informatie, afgewisseld met het weer, sociale media als twitter, een video, foto’s en meer.
 
Dit houdt in dat de content op de schermen dus nog meer geactualiseerd kunnen worden, en dus nog beter aansluiten bij de doelgroep. Het is van belang om goed in beeld te krijgen wat het doel is en ook waar de schermen geplaatst gaan worden. Strategische locaties voor de schermen is een voorwaarde voor extra succes.

Voordelen van narrowcasting

De voordelen van narrowcasting zijn dat het breed inzetbaar is, door elke doelgroep wordt geaccepteerd en volop aandacht krijgt. Het is modern en van deze tijd. Belangrijk is wel dat de juiste content gebruikt wordt en dat het geheel visueel mooi in beeld wordt gebracht zodat je je doelgroep op de juiste wijze vermaakt en informeert. Het grote voordeel van narrowcasting gekoppeld aan je eigen CMS systeem is dat je te allen tijde snel en eenvoudig informatie kunt toevoegen en aanpassen en zonder hier weer extra investeringen voor te hoeven doen.

Geïnteresseerd in het narrowcasting systeem van dotsolutions?

Bent u geïnteresseerd in het narrowcasting systeem van dotsolutions, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie en kunnen u een demonstratie laten zien.

Bij dotsolutions beschikken wij over meerdere specialiteiten. Wij beschikken niet alleen over programmeurs en designers, maar ook over internet marketeers die u kunnen uitleggen waarom u in internet moet investeren of waarom u juist een narrowcasting systeem moet hebben en hoe u het moet inzetten. 

 

Benieuwd hoe uw website scoort?

Voldoet uw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haalt u wel het maximale uit uw website? Wij testen gratis en vrijblijvend uw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel