Pagina wordt geladen ...
zoeken

5 redenen om nu een website te starten

Ondernemers die nog niet de trotse eigenaar zijn van een website stellen automatisch de volgende wedervraag wanneer ze gevraagd worden waarom ze nog geen website hebben; “Waarom heb ik een website nodig?”. Wij geven 5 redenen waarom je juist nu een website moet hebben!

5. Klanten kunnen uw bedrijf vinden

Misschien wel de meest belangrijke reden; klanten kunnen uw bedrijf op het internet vinden en daarmee uw fysieke bedrijf. Immers, als uw (potentiele) klanten u niet kunnen vinden gaan ze niet alleen naar de concurrent maar het is ook erg moeilijk om ze alsnog aan uw bedrijf te binden. De klant is inmiddels al voorzien van het product of de dienst waarnaar hij op zoek was.

4. Uw bedrijf is 24/7 bereikbaar

Uw bedrijf is door het toepassen van een website 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. De klant kan hierdoor u benaderen wanneer het hem uitkomt. Let er hierbij wel op dat u in ieder geval een emailadres vermeld hebt op de website waarop de klant u kan contacteren. U maakt het helemaal makkelijk voor de klant wanneer uw website een contactformulier aanbiedt.

3. Uw online visitekaart

Een website kunt u gebruiken als online visitekaart. Uw onderneming en producten en/of diensten profileert u op de diverse pagina’s binnen uw website om de bezoeker een goed beeld te geven wie u bent en waar u goed in bent!

2. Vergroot uw bereik

Wilt u buiten de vestigingsplaats uw doelgroep bereiken dan is een website daar uiterst geschikt voor. U vergroot uw bereik aanzienlijk door een website te optimaliseren voor zoekmachines. Gebruikt u daarnaast ook Google Analytics dan kunt u helemaal uw content optimaliseren en dusdanig opstellen om de doelgroep aan te spreken.

1. Marketingtool

Uw kunt een website, eventueel gekoppeld met Google Adwords, gebruiken als marketingtool. Adverteren in magazines en op radio of televisie is erg duur en het is moeilijk te monitoren of de juiste doelgroep bereikt wordt. Online adverteren heeft u daarentegen zelf in de hand met het gebruik van Google Adwords. U kunt namelijk zelf bepalen wat bijvoorbeeld uw dag- of maandbudget is. Daarnaast zorgt de mogelijkheid om product- of dienstspecifiek te adverteren ervoor om beter uw doelgroep te bereiken.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel