Pagina wordt geladen ...
zoeken

Al 9 miljoen domeinnamen in Nederland

Inmiddels al meer dan 9 miljoen domeinnamen in Nederland, de Nederlandse organisatie domeinregistratie SIDN geeft aan dat daar bijna 6 miljoen .nl van zijn geregistreerd.

Contact opnemen

Al 9 miljoen domeinnamen in Nederland

Steeds meer online activiteiten

In de recessie jaren zakte het aantal domeinnamen, maar sinds de economie aantrekt stijgen deze alleen maar en nemen de online activiteiten toe. Of u nou een webshop hebt en online wilt verkopen of een website waar u uw portfolio wilt laten zien en kennis wilt delen. Het kan allemaal online!

Online ondernemen in het buitenland

Steeds meer ondernemers gaan ook online over de grens en waarom ook niet. Als u een goed product heeft die in het buitenland ook nodig is, dan is de weg vrij om daar te beginnen. De stappen zijn in principe vrij duidelijk hoe u dat moet gaan doen, alleen zijn de verschillende landen ook verschillend als het gaat om online kopen. Daarover moet u zich dan goed laten informeren en het ook goed uitvoeren. Succes in Nederland wil nog niet zeggen dat u ook succes zult hebben in het buitenland. Maar in principe kan dit heel makkelijk en natuurlijk veel goedkoper dan in elk land verkoop teams of vestigingen neer te zetten.

Domeinnamen registreren voor het buitenland

Het klinkt makkelijker dan het is, even een domeinnaam voor het buitenland registeren. Registreer ik een .com website en ben ik dan klaar of registreer ik verschillende domeinnamen per land?  Beide opties zijn mogelijk, maar het is van belang om hier de juiste keuze in te maken.

Online advies

Het is daarom erg belangrijk om u goed te laten informeren wat de mogelijkheden en kansen zijn en als u dan de stap maakt hoe u die gaat bewandelen en uitvoeren. Lang niet elk website bureau kan dat, wellicht kunnen ze voor u wel een website en webshop bouwen, maar om succes ermee te halen en ook nog eens in het buitenland dat zijn wel twee verschillende dingen.

dotsolutions is online specialist

Bij dotsolutions beschikken wij over online specialisten, zo zijn er designers, programmeurs, online marketeers en domein specialisten. Hiermee zijn wij in staat om bedrijven totaal te ontzorgen en hen te helpen om online succes te halen. Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Auteur:
Jan Leijssenaar - Marketeer

dotsolutions-jan-leijssenaar

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel