Pagina wordt geladen ...
zoeken

Top vier belangrijkste pagina’s op je website

Websites bestaan uit vele verschillende pagina’s. Zo zijn er diverse websites die tien pagina’s voldoende vinden. Daarnaast zijn er ook websites die honderden pagina’s hebben en dit nog steeds uitbreiden. Het belangrijkste is om webpagina’s te hebben met relevante en informatieve inhoud. Hoe meer kwalitatieve en goede content, des te meer bezoekers je zal gaan creëren. Maar welke pagina’s zijn de moeite waard om extra tijd aan te besteden?

Belangrijkste pagina’s op je website

Een overzicht van de vier belangrijkste pagina’s op je website zijn:

  • Homepage
  • Blog
  • Over ons
  • Contactpagina

Bovenstaande vier pagina’s zijn veelal de pagina’s waaraan een bedrijf de meeste waarde hecht maar ook zeer interessant is voor de bezoeker. Als een bezoeker namelijk op de contactpagina komt is hij zeker geïnteresseerd in je product of dienst. Maar hoe komen de bezoekers nou op deze pagina?

4 belangrijkste teksten op je website

Homepage

Merendeel van alle bezoekers komen terecht op de homepage. De homepage is de pagina waar de meeste bezoekers op binnenkomen maar vervolgens ook weer verlaten. De homepage moet daarom ook altijd een goede eerste indruk gegeven van je website.

Blog

Op de blogpagina kun je iets vertellen over je vakgebied of producten/diensten. Met behulp van een blog kan je bijvoorbeeld ideaal je producten versterken door er iets over te vertellen. Klanten lezen dit en worden enthousiast gemaakt en willen vervolgens hierover dan meer informatie.

Over ons/Contactpagina

Als bezoekers klikken op de over ons pagina zijn ze geïnteresseerd in je bedrijf en willen ze graag meer informatie. Eigenlijk kan je dit zien als een koopsignaal! Ditzelfde geldt ook voor de contactpagina. Als ze deze pagina benaderen willen ze graag contact met je opnemen. Zorg er dan ook altijd voor dat deze pagina’s voldoen aan goede en relevante content!

Content op je webpagina

Als Google partner krijgen we veel informatie omtrent de vindbaarheid. Maar wat de Google zoekmachine eigenlijk nog steeds het belangrijkste vindt is goede content. Content is eigenlijk de tekstuele inhoud van een webpagina. Daarnaast mag content nooit gekopieerd worden. Dit straffen ze af en je krijgt daarnaast ook nog eens een penalty wat leidt tot slechter vindbaar! Google hecht namelijk zeer veel waarde aan kwaliteit en relevantie. Ze willen met behulp van enkele zoektermen dat de gewenste informatie bij de zoeker komt.  

Daarnaast is er een checklist waaraan een webpagina met goede content minimaal moet voldoen. Eerder hebben wij al eens een checklist gemaakt van alle regels(zie ons artikel checklist zoekmachine geoptimaliseerde webtekst) waaraan een webpagina moet voldoen om goed te scoren in de Google zoekmachines. Maar er zijn ook diverse trends waar je ook op kan inspelen. Zo is de trend voor 2015 persoonlijke content. Schrijf inhoud waarin je doelgroep zich aangesproken voelt. Naast gepersonaliseerde content zijn er nog meer(http://www.dotsolutions.nl/nieuws/de-top-5-online-marketingtrends-voor-2015) trends waar je op kan inspelen.

Google partner in Hoogeveen

dotsolutions is erkend Google partner en beschikt daarom over alle kennis omtrent zoekmachineoptimalisatie (http://www.dotsolutions.nl/zoekmachine-optimalisatie)en zoekmachinemarketing. Wij helpen je graag met het creëren van extra website bezoekers met behulp van zoekmachineoptimalisatie en zoekmachinemarketing.

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel