Pagina wordt geladen ...
zoeken

De top 5 online marketingtrends voor 2015.

Elk jaar komen er weer nieuwe trends uit waarop je kan inspelen. Ook dit jaar hebben de marketeers weer een top 5 gecreëerd waar je online op in kan gaan zetten om conversies te verhogen en je website nog meer te optimaliseren.

Marketingtrends voor 2015

  1. Predictive analyses
  2. Content profiling
  3. Personalisatie
  4. CRM systemen integratie
  5. Social media integratie

Predictive analyses

Doel van Predictive analyses is om te voorspellen wat er gaat gebeuren. Om de voorspelling te doen is er wel achtergrond informatie nodig. Met programma’s als Google analytics en Clicklead is het mogelijk om je website te analyseren. Hiermee beantwoord je vragen als wie heeft op mijn website gekeken en waar komt de bezoeker vandaan? Vervolgens is het belangrijk om te achterhalen waarom bepaalde dingen gebeuren. Als dit is achterhaald kun je op basis van deze gegevens gaan voorspellen, predictive analyses.

Content profiling/personalisatie

Twee onderdelen die elkaar uitstekend ondersteunen. Met personalisatie bedoelen de marketeers om de klant de ultieme klantbeleving op de website te geven. Dit zal leiden tot hogere conversies en lagere bounce percentages. Content profiling is eigenlijk een middel om hierop in te spelen. Op basis van gebruikersprofielen wordt de inhoud van een website aangepast aan een specifieke bezoeker. Hierdoor krijgt elk klantprofiel een unieke en persoonlijke benadering.

CRM systeem integratie

CRM staat voor Customer Relationship Management. Dit is een systeem om alle klantinformatie bij te houden. De nummer vier trend is om dit systeem integreren zodat je uiteindelijk alles over de klant weet en hierop weer ultiem kan inspelen.

Sociale media integratie

Informatie omtrent de integratie met sociale media is te vinden op onze website.

http://www.dotsolutions.nl/nieuws/adverteren-op-social-media-twitter-of-facebook

 

Bronnen: http://www.marketingfacts.nl/berichten/predictive-analytics-kijken-door-de-glazen-databol

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel