Pagina wordt geladen ...
zoeken

dotsolutions kiest voor Nederlandse cloud provider

dotsolutions kiest voor de Nederlandse managed cloud provider Dutch Cloud. Vanaf medio 2016 gaan wij de samenwerking aan met als doel bedrijven een veilige en goede cloud oplossing te bieden voor websites en webapplicaties.

Contact opnemen

dotsolutions-top-afbeelding-samenwerking-dotsolutions-en-dutch-cloud

Als full-service internetpartij gevestigd in Hoogeveen bouwen wij websites, webshops en webapplicaties op maat waaronder planningsystemen, offertesystemen en informatiesystemen, alles web gebaseerd. Daarnaast verzorgen wij de internet marketing voor veel van onze klanten. Veel bedrijven uit Noord Nederland kiezen voor ons als internetpartij vanwege onze specifieke kennis.

Dutch Cloud

Dutch Cloud is specialist in cloud computing en gevestigd in Hilversum en Hoogeveen. Cloud computing is het op aanvraag beschikbaar stellen van gegevens via internet. Deze toonaangevende organisatie levert een volledig afgeschermde cloud-omgeving. Daarnaast neemt Dutch Cloud de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de totale cloud-infrastructuur en de daarop draaiende software applicaties bij bedrijven die in de cloud werken (of willen gaan werken). Daarnaast wordt deze specialist vaak ingezet als er uitbreiding van een bestaande ICT-afdeling nodig is. Dutch Cloud is de eerste aanbieder van infrastructure as a service (IaaS) in heel Europa. In deze service vindt men servers, netwerken, opslagcapaciteit en andere infrastructuur die de gebruiker volledige toegang geeft over de apparaten. Deze service kan dan ook gebruikt worden door meerdere mensen. Dutch Cloud bedient diverse grote spelers in Nederland.

Hosting

Het hosten van een website is het beschikbaar maken van alle informatie die op een website staat. Deze informatie staat opgeslagen op servers. Deze servers staan meestal in Amerika. Veel van deze aanbieders zitten dan wel in Nederland, toch staat deze data veelvuldig op servers aan de andere kant van de oceaan. Dutch Cloud heeft haar servers in Nederland staan. Beveiliging en kwaliteit van internet wordt steeds belangrijker. Om hier op tijd op in te spelen hebben beide partijen wat betreft hosting van webapplicaties en websites de samenwerking gezocht om ervoor te zorgen dat de informatie van de klant veilig en dichtbij staat opgeslagen.

dotsolutions-samenwerking-dotsolutions-en-dutch-cloud

Samenwerking tussen dotsolutions en Dutch Cloud

Met ingang van medio 2016 gaan dotsolutions en Dutch Cloud een samenwerking aan, met als doel bedrijven een veilige en goede cloud oplossing te bieden wat betreft alle webapplicaties. De hosting gaat plaatsvinden in een vertrouwde omgeving om zodoende nog meer kwaliteit te bieden. Deze samenwerking blijft niet alleen bij hosting van webapplicaties, beide partijen kunnen hun dienstverlening nog uitbreiden en naar een hoger niveau tillen.

dotsolutions-samenwerking-dotsolutions-en-dutch-cloud-logos

Locaties

Momenteel werken wij vanuit ons kantoor in Hoogeveen en Dutch Cloud vanuit haar hoofdvestiging in Hilversum en regiokantoor Hoogeveen. Vanaf het moment van samenwerking zullen beide bedrijven zowel in Hoogeveen als in Hilversum haar kantoor gaan houden.

Interesse in Cloud Computing?

Interesse in Cloud Computing of toch nog enkele vragen omtrent dit onderwerp? Wij beantwoorden je vragen graag!. Bel ons op 0528 26 95 94 of gebruik het contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen.

Auteur: Jan Leijssenaar - marketeer

dotsolutions-jan-leijssenaar

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel