Pagina wordt geladen ...
zoeken

Een nieuwe website of alleen een nieuw ontwerp?

Is jouw website aan een make-over toe? Heb je nog een goed werkende website, maar ben je niet meer zo tevreden over de uitstraling? Dan is het interessant om te kijken of een nieuw ontwerp een oplossing kan zijn. Een nieuw ontwerp is een stuk voordeliger dan een geheel nieuwe website laten bouwen omdat er alleen wijzigingen aan de “voorkant” van de site doorgevoerd worden. Dit kost minder tijd dan het bouwen van een nieuwe site. Indien je website nog niet te oud is, kan een nieuw ontwerp dus een goed alternatief zijn voor een geheel nieuwe website. 

Neem contact met ons op

Nieuwe website of alleen nieuw ontwerp?

Waarom een nieuw ontwerp?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom je een nieuw ontwerp zou willen. Een nieuw ontwerp zorgt ervoor dat je website (weer) een eigentijdse uitstraling krijgt.

Ook is het mogelijk om meteen te kiezen voor een nieuwe huisstijl. Handig als je een nieuw logo overweegt! Ons design team denkt graag met je mee en kan een logo of huisstijl voor je ontwikkelen wat we vervolgens meenemen in het nieuwe ontwerp. Ook als je ergens anders al een nieuwe huisstijl hebt laten maken, is het natuurlijk mogelijk deze in je site te integreren.

Betere vindbaarheid

Voor de vindbaarheid van je website is het eveneens gunstig om je website goed te onderhouden en regelmatig te updaten. Bij een nieuw ontwerp kijk je gelijk ook kritisch naar de content op je site. Het is een uitgelezen kans om de structuur, teksten, buttons, (interne) links en afbeeldingen te vernieuwen zodat jouw site weer volledig up-to-date is en beter vindbaar wordt in Google.

Hoe oud is te oud?

Komt je site nog in aanmerking voor een nieuw design of is het beter om te kiezen voor een nieuwe website? Over het algemeen geldt dat een website van zo’n 3 tot 5 jaar oud in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuw ontwerp. Als je site veel ouder is, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat voor jou de beste optie zou zijn. In veel gevallen is het met een oudere site beter om te kiezen voor een nieuwe site in plaats van een nieuw ontwerp. Je profiteert dan van de laatste technologische ontwikkelingen en het allernieuwste CMS.

Interesse in een nieuw ontwerp? Neem contact met ons op via info@dotsolutions.nl of via 0528-269594

Contact opnemen

Auteur:
Joost Botter - Grafisch Marketeer

dotsolutions-joost-botter

Vertel mij meer

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Voldoet jouw website nog wel aan de moderne eisen van het internet? Haal je wel het maximale uit jouw website? Wij testen gratis en vrijblijvend jouw website!

Test mijn websiteGratis vrijblijvend advies

dotsolutions

facebook twitter linkedin instagram google plus

© - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap - Contact

De internet specialist in o.a. Drenthe, Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel